ŠAPIĆ OČITAO BUKVICU "ZABRINUTIM" ŠOLAKOVCIMA: To kako vi montirate, to ni Kjubrik ne bi umeo!

Autor: Republika

Vesti

06.09.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić očitao je lekciju tajkunsko-hejterskom mediju N1, koji je volšebno postao zabrinut zbog priče o raskidu ugovora sa turkom kompanijom Kentkart.

ŠAPIĆ OČITAO BUKVICU "ZABRINUTIM" ŠOLAKOVCIMA: To kako vi montirate, to ni Kjubrik ne bi umeo!

Foto: Beoinfo

Šapić je danas otvorio je na Adi Ciganliji beogradsku Olimpijadu sporta i rekreacije penzionera, a novinar televizije N1 je pitao gradonačelnika koliko će Grad koštati raskid ugovora sa kompanijom Kentkart, koja naplaćuje karte u javnom prevozu. 

Ne znam otkud tolika briga, zaštitnici Kentkarta. Vi ste majstori montaže, kako ga vi izmontirate, to ne bi ni Kjubrik - rekao je Šapić i dodao:

- Čekam prilog na N1, i šta će da ispadne od onoga što sam rekao, pošto obožavate da mi postavite mnogo pitanje, da me pustite da puno govorim, onda isečete u jedno 45 sekundi mene, pa onda Vi 45 sekundi objašnjavate šta sam hteo da kažem. Isečete najvažnije stvari, i onda dobijete taj Vaš paket koji vi zovete objektivno, nezavisno novinarstvo - istakao je gradonačelnik.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading