Šabanova udovica u SUZAMA: Pesmu ''Gordana'' od njegove smrti nisam odslušala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.09.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić u suzama o Šabanu.

Šabanova udovica u SUZAMA: Pesmu ''Gordana'' od njegove smrti nisam odslušala! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gordana Šaulić otkrila je sa porodicom spomenik posvećen njenom pokojnom suprugu Šabanu Šauliću, a suze nije mogla da sakrije.

- Ja sam pre neki dan imala prilike da vidim u livnici i taj susret sa likom..U aleji velikana kada odete je ploča, kod kuće su slike koje su godinama tu, ali taj osećaj da je u prirodnoj veličini, to je nešto što izaziva, tugu, bol i suze i vraća na taj početak u protekle tri i po godine, koji nismo preživeli, ali nosimo sa sobom... - počela je Goca, koja se rasplakala na samom početku, a kako kaže, rekli su joj da ne sme da plače.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gordana Šaulić

- To su emocije, to je nešto jače od sebe, grad Šabac se na svoj način odužio Šabanu, na pravi način je tu, na svom mestu u gradu svoje mladosti, gde je rođen, odrastao i taj Šabac gde god je bio, nosio ga je u srcu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Spomenik Šabanu Šauliću u Šapcu

Kako je danas rođendan Šabanov, Goca je otkrila kako bi proslava izgledala da je on živ.

- Počelo bi sa jutarnjom kafom, tu bi bili prijatelji, kumovi, krenulo bi već u pet popodne, pa do ujutru. Svi njegovi rođendani, imali su čar, znao je da bude dobar domaćin. 45 godina našeg braka, toliko smo i rođendana zajedno proslavili, mislim da je svima uvek bilo lepo, a najlepše je bilo posle tri ujutru kada on zapeva.

Republika

Foto: Republika

Postolje spomenika Šabana Šaulića

Šaban je svojoj supruzi posvetio pesmu Gordana, a kako Goca kaže, ona je od njegove smrti još uvek nije odslušala.

- Trudim se da tu pesmu još ne slušam, ali ću jednom sigurno morati da je odslušam. To je autobiografska, to je nešto moje i njegovo koje nosim u srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading