Bikovićevi filmovi najtraženiji! Glumac u svojim ostvarenjima zaradio 112 MILIONA EVRA!

Autor:

Zabava

06.09.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković najtraženiji glumac.

Bikovićevi filmovi najtraženiji! Glumac u svojim ostvarenjima zaradio 112 MILIONA EVRA!

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Miloš Biković važi za jednog od najtraženijig glumaca naših prostora, a i šire, što dokazuju svote novca koje su u proteklih 12 godina zaradili njegovi filmovi. Naime, u Srbiji filmovi koje je radio mladi glumac su zaradili 9.666.344 evra, dok u Rusiji čak 102.326.883 evra, što znači da je sveukupna zarađena cifra, neverovatnih 112.000.000 evra.

Republika

Foto: Miloš Nadaždin

Miloš Biković

Od filma ''Montevideo, Bog te video'', preko ''Južnog vetra'' i mnogih drugih, Miloševo učešće u filmu je postala garancija za uspešnost filma.

- Biković je postao garancija da će film u kom glumi biti uspešan i zaraditi mnogo novca! Sva ostvarenja u kojima je do sada igrao bila su hitovi u bioskopima. Postao je mamac za publiku, pa ne čudi što ga reditelji rado angažuju - priča izvor Informera i dodaje:

Republika

Foto: Promo foto

Filmovi Miloša Bikovića zaradili milione

- U Srbiji je na prvom mestu po zaradi od 2,8 miliona evra hit triler "Južni vetar - Ubrzanje" u kojem Miloš igra kriminalca Petra Maraša. Oko 500.000 evra manje novca je uzela ekipa prvog dela ovog filma. Slede, takođe, veliki bioskopski hitovi, "Montevideo, vidimo se" i "Montevideo, Bog te video", koji su zaradili nešto više od dva miliona evra.

Milošu su se vremenom otvorila vrata i ka ruskom tržištu, gde je 2014. godine sporednom ulogom u filmu ''Sunčanica'' započeo svoju inostranu karijeru.

- Samo godinu dana kasnije zaigrao je jednu od glavnih rola u filmu "Bezdušni 2", koji je u ruskim bioskopima zaradio 9,2 miliona evra. Nakon toga Miloševi filmovi ostvaruju nezapamćene rezultate. Prvo je drama "Led", u kojoj je igrao klizača Vladimira Leonovog, zaradio skoro 30 miliona evra, a potom blokbaster "Sluga" 57 miliona evra! Ova komedija je postala najgledaniji i najuspešniji film u istoriji ruske kinematografije - kaže izvor pomenutog portala i dodaje da najmanji uspeh postigao "Hotel Beograd":

Republika

Foto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ

Miloš Biković najuspešniji glumac

- U bioskope je pušten na samom početku pandemije koronavirusa, tako da je zbog policijskog časa i zatvaranja bioskopa prestalo i njegovo prikazivanje. Da toga nije bilo, nema sumnje da bi zaradio više od 20 miliona evra, a ne samo 6,2!

Miloš Biković ne krije da je ponosan na ovaj rezultat i da je to veliki uspeh za koji je bilo potrebno mnogo rada i truda:

- Hvala Bogu na svemu tome. Ljudi mogu da pomisle da su te pare otišle meni, ali, nažalost, nisu. Šalu na stranu, gledanost nije dokaz kvaliteta, ali jeste jedan od pokazatelja. Pogotovo kada su filmovi popularni u dve države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading