Zbog GREŠKE LEKARA ostala je INVALID: Karijeru naše glumice prekinula je JEZIVA TRAGEDIJA koja joj je promenila ŽIVOT iz korena

Autor:

Zabava

30.08.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna od najlpeših i najtalentovanijih glumica bivše Jugoslavije, a onda je doživela tragediju koja joj je potpuno promenila život.

Zbog GREŠKE LEKARA ostala je INVALID: Karijeru naše glumice prekinula je JEZIVA TRAGEDIJA koja joj je promenila ŽIVOT iz korena

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Merima Isaković važila je za jednu od naših najlepših i najcenjenijih glumica tog vremena. Na njenu lepotu niko nije mogao da ostane ravnodušan, a mnogi su joj predviđali blistavu karijeru.


Međutim, splet nesrećnih okolnosti doveo je do velike tragedije, nakon kog je njen život krenuo potpuno drugačijim tokom.

Merima je, naime, početkom svojih dvadesetih godina doživela tešku saobraćajnu nesreću u Beogradu koju je izazvao pijani vozač, a u kojoj je pretprela tešku povredu kičme.

- Bila sam u automobilu zajedno sa mojim bratom, kao i sa našim drugarom Nedimom, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka. Udes je izazvao pijani policajac Predrag Milojević, koji se vraćao sa pijanke iz hotela Jugoslavija. Kada je na lice mesta dosla milicija, on je, kao njihov šef, praktično sam napravio uviđaj. Bio je toliko pijan da uopšte nije mogao da izađe iz automobila. Tek kada je, zbog Nedima, na uviđaj dosla vojna milicija, Milojević je morao da duva u balon, pa je ušao u zapisnik kao krivac. Moj brat je zadobio kontuziju bubrega, Nedim je prebačen u bolnicu sa teškim povredama glave, a meni je dijagnostikovana teška povreda kičme sa najtrajnijim posledicama -  ispričala je ranije glumica za domaće medije.

 

 

 

Kako je tada istakla, prilikom operacije došlo do greške lekara, nakon koje je ostala invalid. Kasnije se lečina u Rusiji, Ukrajini i Kini, a upravo prilikom rehabilitacije u Kini, upoznala je supruga Vladimira, sa kojim je dobila sina.

Par se, kasnije, razveo, a Merima se 1996. godine preselila na Novi Zeland, a potom i u Australiju, gde radi kao profesor kliničke psihologije.

Foto: prinstkrin/jutjub

Merima Isaković

 

Nikada nije dozvolila da joj nesreća uništi život, a kako kaže, želela je da svom sinu pruži srećno odrastanje.

- Htela sam da sačuvam svoga sina, a takođe nisam želela da gleda kako umire duša Beograda, grada mog rođenja i detinjstva - priznala je Merima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading