ULTIMATUM UPRAVI PARTIZANA: Delije više NEĆE u Humsku - ZAKUVALO se pred 168. Večiti derbi!

Autor:

Sport

30.08.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura zbog odluka čelnika crno-belih.

ULTIMATUM UPRAVI PARTIZANA: Delije više NEĆE u Humsku - ZAKUVALO se pred 168. Večiti derbi!

Foto: Starsport

Delije

Navijačka grupa "Delije" oglasila se saopštenjem pred 168. Večiti derbi, nezadovoljna potezima uprave Partizana, uz poruku da je ovo poslednji put da se susret u Humskoj organizuje pod ovakvim okolnostima.

Ovo pitanje smo postavljali pre mnogo godina i mislili smo da ga više nećemo postavljati, ali očigledno uprava Partizana nije još prerasla taj nivo iz prošlih vremena – navodi se na početku i dodaje:

Po cenama karata za sutrašnji derbi prvo bi se reklo da njima ne odgovara publika na stadionu? Druga stvar koja je nama mnogo bitna i oko koje smo se borili godinama je ambijent i sve što ta reč nosi sa sobom! Ničim izazvan, FK Partizan zabranjuje unošenje koreografije koja se spremala za sutrašnji derbi i time direktno utiču na ambijent i atmosferu koja se retko gde viđa! Kome i zašto smetaju zastava (šetalica), kartoni, baloni, zastavice? Na svakom derbiju je sve od pobrojanog korišćeno i nikada ništa nije zloupotrebljeno.

Najvatrenije pristalice prvaka Srbije su potom iznele jasan zaključak.

- U drugim okolnostima bismo reagovali na ovo, ali ovaj put nam je preče da pobedimo i da im odmaknemo na tabeli, ali da znaju svi da ove stvari više nikada neće ovako proći! Zato sada pozivamo sve Delije da dođu sutra u najvećem broju do sad i da nosimo naše igrače do nove pobede - navele su "Delije".

Podsettimo, meč Partizan - Crvena zvezda na programu je u sredu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading