Svi je pamtite kao malu Milicu iz Otvorenih vrata: Evo gde se danas nalazi i čime se bavi glumica koju ste obožavali! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sofija Jović proslavila se ulogom u kultnoj seriji ,,Otvorena vrata", a evo gde se ona danas nalazi!

Svi je pamtite kao malu Milicu iz Otvorenih vrata: Evo gde se danas nalazi i čime se bavi glumica koju ste obožavali! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Trezvena, prepametna, oštroumna, hladne glave i zrela kad drugi ukućani malo pošize – tako otprilike pamtimo malu Milicu iz popularne serije "Otvorena vrata". Nju je igrala glumica Sofija Jović, rođena 1982. godine u Beogradu. Sofija je u seriji stekla veliku popularnost, ali nakon toga kao da je nestala bez traga.

 

 

Ispostavilo se da se posle završene osnovne i srednje škole preselila u Njujork gde je upisala pozorišnu režiju. Paralelno sa tim studijama, koje je završila na Njujorškom univerzitetu, završila je i psihologiju na Long Ajlend univerzitetu, gde je i doktorirala.

Danas je u vrhu jedne kompanije iz Njujorka u kojoj se bavi obukom i istraživačkim radom iz oblasti psihologije.

 

 

Pre skoro deceniju Sofiju smo ponovo mogli da vidimo na malim ekranima, u nastavku serije Otvorena vrata.

- Nastavila sam da se bavim kreativnim poslom u drugoj sferi i nikada nisam osetila da sam nešto ostavila ili zapostavila. Teško sam mogla da se setim bilo čega što sam radila u prvoj seriji i imala sam ogromnu tremu pred početak ovog novog snimanja - priznala je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading