Marinko Madžgalj bi danas napunio 44 godine! Ognjen Amidžić kroz TUGU priznao: "I dalje čuvam njegov broj telefona, on je tu" (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić prisetio se na današnji dan prijatelja Marinka Madžgalja, koji bi danas napunio 44 godine.

Marinko Madžgalj bi danas napunio 44 godine! Ognjen Amidžić kroz TUGU priznao: "I dalje čuvam njegov broj telefona, on je tu" (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Baka Prase

Svake godine pred kraj avgusta voditelj Ognjen Amidžić se sreće sa tugom. I tako već šest godina. Na današnji dan Ognjenov veliki prijatelj i saradnik Marinko Madžgalj izgubio je život, a danas bi slavio rođendan sa prijateljima i porodicom i napunio bi 44. godinu.

Republika

Foto: ATA Images

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

 

Na ovaj dan Ognjen voli da se sa setom i tugom priseti sećanja na Marinka.

- Marinko nije pridavao veliki značaj svojim rođendanima. Uglavnom smo ih proslavljali spontano. Nikada to nije bio lažni glamur, hiljade balona i lampionam samo izlazaku kafić s dobrim društvom, što bi se obično završavalo nekom aktuelnom pesmom uz gitaru. Često smo njegove rođendane proslavljali na našim svirkama, pa sam usred natupa znao da izvadim pedeset evra, ili koliko sam imao u tom trenutku, i napravim foru da ga častim.

Kada bi vreme moglo da se vrati, da je u ovom trenutku sa nama, šta bi mu rekao?

-Nas dvojica smo jedan drugom mnogo toga rekli i ćutanjem, kamoli kroz razgovore. Da može da se vrati vreme, rekao bih mu da malo uspori, da se pregleda na vreme i da spreči sve što se desilo. 

Republika

Foto: instagram.com

Marinko Madžgalj biografija

 

Da li ga sanjaš?

- Manje sam ga sanjao nego što sam očekivao. uvek sam govorio da kada ode neko ko mi je drag, sa kim sam blizak,i koga volim, informaciju o njegovoj smrti spakujem u jedan folder, ali ne doživljavam je kao nešto stvarno. I dalje nemam osećaj da Marinka zapravo nema.

Kako ste se Marinko i ti upoznali?

- Spontano. Upoznali smo se u jutarnjem programu koji sam vodio, a gde je on gostovao i svirao giratu. Potom sam odlazio na njegove nastupe po klubovima,a nakon toga je krenula emisija ,,Balkan net", Marinko je bio domaćin iz Pinkovog studija u Podgorici i tada smo pojačali druženje i postali nerazdvojni. Kasnije je na red došao i projekat Flamingosi. Zajedno smo smilili kako ćemo se zvati, oblačiti, kakvu ćemo muziti raditi.

 

Da li čuvaš i dalje njegov broj u telefonu?

- Naravno. Normalno mi je što je taj broj i dalje tu. Učinilo mi se hiljadu puta da ga vidim na ulici. Posebno kada neko prođe pored mene na motoru i primetim da mu kosa viri ispod kacige, a onda i slično parkira motor kao što je on to radio. Relativno skoro mi se to desilo i pomislio sam da je Marinko. I to nije iznenađujuće, jer je on za mene i dalje tu - govori Ognjen za Gloriu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading