MRZI JE, A DIVI JOJ SE CEO ŽIVOT: Karleuša želela da bude kao Ceca Ražnatović - ONA JE MOJ IDOL! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša oduvek je želela da bude kao Ceca Ražnatović, što svedoči i njeno priznanje u emisiji!

MRZI JE, A DIVI JOJ SE CEO ŽIVOT: Karleuša želela da bude kao Ceca Ražnatović - ONA JE MOJ IDOL! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pevačica Jelena Karleuša na folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović danas gleda kao na smrtnog neprijatelja, a kada je kročila na javnu scenu, bila joj je idol. Naime, ona je, čim se dočepala medija, javno priznala da puca na sam vrh estrade, te isticala da želi jednog dana da bude zvezda, kao što je još u to vreme do danas, bila i ostala Svetlana Ceca Ražnatović.

Dok je sanjala da bude kao Ceca, JK je pričala da joj je Ražnatovićeva uzor i da je u moru pevačica koje su devedesetih pokušavale da opstanu na muzičkoj sceni jedino priznavala već formiranu zvezdu, koja je, prema njenim merilima, u trendu i za svaku pohvalu.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović Zvezde Granda

 

- Pre svih je Ceca! Kada sam ja počinjala na estradi, ona je već bila na vrhu, sasvim zasluženo. Od drugih odskače izgledom i životnom filozofijom i Lepa Brena. Njih dve imaju, kako se to kaže, haj luk. Bile su i ostale drugačije, zato su i uspele. Cecin seksepil u svakoj prilici dolazi do izražaja. Eto, sada je udata žena i majka, ali ne libi se izazovne garderobe, primerene njenim godinama, stasu, datim situacijama. Volela bih da danas-sutra i ja izgradim takav stil - hvalila je na sva zvona Jelena Cecu, sada već davne 1997, u tada eminentnom estradnom nedeljniku Sabor, s kojom je samo nekoliko godina kasnije zauvek zaratila, pa taj rat traje do danas.

Karleuša, sanjajući da postane kao Ceca, javno je obećala da će pokazati šta zna i ume, te koje mesto zaslužuje na estradi. Nadala se najboljem, a za to je imala podršku najbližih.

- U odličnoj sam formi, puna sam snage, volje za radom, pozitivne energije. Daću sve od sebe da uspem u poslu kojim se bavim. Hoću, želim i moram! I meni pomalo smešno zvuči kada pričam o mladim i talentovanim koji dolaze. Pa ja sam još poletarac na estradi. Ali o svemu treba misliti na vreme. Svojih pet minuta moram da iskoristim maksimalno pametno i racionalno. Ako do 30. godine ne stvorim karijeru vrednu pažnje, posle će biti kasno. Sazrela sam pre svojih vršnjaka, suočila se s problemima preteškim za devojčurka u razvoju. Ali izdržala sam, iskalila se i postala snažnija i otpornija. Sve ima svoju cenu, znam to dobro i mislim da sam pravilno izvagala i ocenila kojim putem treba da grabim krupnim koracima. Neću da se okrećem za prošlim danima, ali ni da se stidim povučenih poteza - govorila je mlada Jelena.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša

 

Karleuša: Sve smo mi k*rve, a ja vrhunska

Sukob između Jelene i Cece datira još od Karleušine šokantne izjave da su sve pevačice kurve, koju je folk zvezda oštro osudila i ocenila kao skandaloznu.

- Sve smo mi kurve! Ne baš u pravom smislu te reči, ali tu negde. Umeće je sebe dobro unovčiti. Sebe ubrajam u vrhunske kurve, koje umeju da se prodaju za najbolju moguću cenu, na najviši način. Amateri to ne znaju, a i ne vrede toliko - izjavila je Karleuša svojevremeno, zbog čega se Cecin tadašnji suprug pokojni Željko Ražnatović Arkan oglasio u medijima i poručio da je "Karleuša bila pijana ili drogirana", nakon čega je na Jeleninu izjavu reagovala i Ceca:

- Zgranuta sam. Tačnije šokirana i ne mogu da nađem pravi komentar. Posebno mi je krivo što sam Jelenu hvalila i isticala kao buduću pevačku zvezdu. Ona se, međutim, opredelila za karijeru skandal-devojke. Popularnost se takvim putem nikako ne stiče. Preporučujem joj da ubuduće sve što govori, govori isključivo u svoje ime, a ne u ime svih koleginica!

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša peva gola na nastupu

 

Nakon Arkanove smrti, posle koje je ubijen i Jelenin dečko Zoran Davidović Ćanda, ona je optužila Cecu, zbog čega su završile na sudu, nakon čega su usledile i mnoge druge tužbe zbog Jeleninih kleveta i udaranja na Cecinu porodicu, a posebno decu.

Evrovizija Jelenin Karleuši nikad dosanjani san

Jelena Karleuša je i tada, pre skoro 30 godina, priželjkivala da se pojavi na izboru za Pesmu Evrovizije, ali je naslutila ono što se kasnije i obistinilo, a to je, da joj nikada nije pružena prilika da bude deo ove manifestacije.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša na suđenju

 

- Ponuđenu šansu da učestvujem na izboru za našeg predstavnika na "Evroviziji" oberučke bih prihvatala. Ali sumnjam da će mi se takva prilika ukazati. Organizatori takvih manifestacija nerado daju šansu narodnjacima, smatrajući da nam tamo nije mesto. Ekstra Nena nije nikada bila tipičan primer pevačice narodne muzike. Pevala je ona dvojke, ali češće su to bile starogradske pesme, šlageri, nešto bliže zabavnjacima. Kada bih dobila priliku da predstavljam našu zemlju na takmičenju poput Pesme Evrovizije, pokazala bih svetu da Jugovići dobro pevaju, prate modu, vode računa o svakom detalju, baš kao i svetske face. Ne bih obrukala naše! To je sigurno - pričala je Jelena dok se još predstavljala kao folkerka.

Saša Popović izigravao menadžera JK

Jelena je 1997. priznala da nema menadžera i da joj nastupe dogovara niko drugi do Saša Popović. Na konstataciju da je ponekad teško doći do nje jer se ne odaziva na ostavljene poruke na tadašnjoj tehnologiji zvanoj sekretarica, ona je rekla da nije poput nekih koleginica koje glume nedostupne zvezde, dignutog nosa, koji para oblake.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša i Saša Popović

 

- Ma kakva umišljenost i nadmenost! To je daleko od mene! Ja sam otvorena i komunikativna osoba. Spremna sam na različite vidove saradnje sa svim medijima. Često sam na putu, daleko od kuće, pa me to sprečava da kontaktiram s onima koji me zovu. Probleme mi je zadavala neposlušna sekretarica, koja je brisala brojne ostavljene poruke. Zato je otišla na remont! A ko želi da me čuje, vidi ili angažuje, lako nađe način da dođe do mene. Verujte mi na reč - rekla je tada 18-godišnja Jelena, a onda otkrila da je za to zadužen Popović, koji je u to vreme bio muzički urednik izdavačke kuće "Zam", za koju je ona izdavala albume:

- Oni koji bi da mi ponude posao obično pozivaju "Zam" i muzičkog urednika Sašu Popovića ili mene lično. Menadžera nemam, mada bi mi dobro došao pošto pevač nema vremena sve da obavi sam.

JK priznala i Ceci lično da je obožava

Karleuša je dočekala priliku i 1998. da Ceci lično prizna da joj je bila uzor i da je najseksepilnija pevačica. Nakon intervjua iz 1997. obe su bile gošće u emisiji kod čuvenog voditelja Milovana Ilića Minimaksa. Pokojni voditelj je mlađoj pevačici postavio pitanje šta misli o starijoj koleginici na šta je ona počela da je hvali.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović pesme

 

JK: Ceca zna da, i kad je tu i kada nije tu, isto govorim o njoj. Ja nju volim, stvarno je volim kao pevačicu, kao neki moj uzor. Svaka mlada pevačica ima neki svoj uzor, i kao čoveka jer mi je simpatična i prijatna.

Ceca: Hvala, Jeco!

JK: Znaš kako bi za tebe, Ceco, rekli u Makedoniji? Najubava i najseksipilnata peačka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading