NAĐ VERUJE U TITULU: Ne pobeđuje uvek favorit!

Autor:

Sport

21.08.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na novoj funkciji.

NAĐ VERUJE U TITULU: Ne pobeđuje uvek favorit!

Foto: Starsport

Albert Nađ

Gordan Petrić je nedavno postao trener Partizana, a njegov prvi pomoćnik je Albert Nađ.

Nađ je u razgovoru za "Sportski žurnal" otkrio zbog čega je prihvatio poziv crno-belih.

 Partizan se ne odbija! Ljubav prema klubu je presudila da dođem. Nisam čovek koji beži od problema. Naravno, mnogo je lepše kad ih nema, ali na muci se poznaju junaci. Kad su mi pojedinci rekli “e, pa nije pravi trenutak”, odgovorio sam im da bi najbolje bilo da smo već osvojili titulu, da je poslednje kolo i da samo dođem i podignem pehar. Tada je sigurno najbolje, ali ne bežim od izazova. Moja emotivna povezanost sa klubom datira od malih nogu, tako da smo uvek tu za Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Crvena zvezda posle uvodnih kola ima veliku prenodst u odnosu na Partizan. Ipak, Nađ smatra da titula još uvek nije izgubljena.

Da ne verujem ne bih prihvatio da dođem u Partizan- Crvena zvezda ima odličan tim, dobro je startovala u prvenstvu, ali i u Evropi. Crveno-beli su favoriti, ali mnogo puta oni ne pobeđuju, dok ne izađemo na teren pobednik ne može da se zna. Neće biti lako, naš večiti rival ima odličnu rotaciju, dva podjednako dobra tima. Nisam nikad odustao dok se ne svira kraj. Dok postoji poslednji pedalj i milimetar šanse, verovaću - zaključio je proslavljeni fudbaler Parnog valjka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading