Đuričko će ponovo biti GOJKO SISA: Glumac potvrdio učešće u nastavku filma "Munje"

Autor: Milica Bobinac

Zabava

14.06.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 21 godinu "Munje" se vraćaju na veliko platno, a s njima i junaci zbog kojih smo zavoleli kultni film Radivoja Raše Andrića.

Đuričko će ponovo biti GOJKO SISA: Glumac potvrdio učešće u nastavku filma "Munje"

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Đuričko

Rad na nastavku priče uveliko traje, a kako je o tome pisao Srpski telegraf, film će nositi naziv "Munje opet", dok će se radnja većinski dešavati u Cirihu.

U glavnim ulogama videćemo dobro poznate glumce - Borisa Milivojevića kao Mareta, Sergeja Trifunovića u ulozi Popa, a ovim ostvarenjem na domaće veliko platno veliki povratak najavio je i Nikola Đuričko.

- Potpuno neverovatno, ali da! Ponovo ću biti Gojko Sisa i "Munje" doživljavaju drugi deo. Biće zanimljivo videti koliko smo oćelavili, omatorili i ko nam sve fali. Sva sreća, biće tu i neki novi mladi ljudi. Nadam se da ćemo uspeti da uhvatimo atmosferu onog starog ili makar sećanja našeg na to, ali i da ćemo doneti nešto novo i zanimljivo - rekao je Đuričko, koji je veliku pažnju svetske javnosti poslednjih dana privukao ulogom u Netfliksovoj seriji "Čudnije stvari".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tuzlak

14.06.2022 09:54

Sto Gojko sisa, pa Djuricko je veca sisa. Ne mora da glumi.