Nikola Đuričko IZDOMINIRAO u AMERIČKOJ SERIJI koja je osvojila svet!

Autor:

Zabava

29.05.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đuričko igra u poznatom ostvarenju.

Nikola Đuričko IZDOMINIRAO u AMERIČKOJ SERIJI koja je osvojila svet!

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Đuričko

Nikola Đuričko pre nekoliko godina je otišao u Ameriku da bi pokrenuo internacionalnu karijeru a možda čak i kruna njegovog bitisanja tamo je veoma popularan projekat na kojem je radio.

U pitanju je Netfliksova serija "Stranger things". Premijera prvog dela 4. sezone ovogo TV hita prikazana je 27. maja, a ostatak sezone se najavljuje za leto ove godine.

Nikola Đuričko igra Rusa Jurija, koji je okosnica priče koja se tiče Hopera, jednog od glavnih junaka ovog naučnofantastičnog horora.

- Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti - rekao je Nikola svojevremeno u podkastu Agelast o ovoj ulozi.

Foto: instagram.com/nikoladjuricko

Nikola Đuričko glumac

 

Među glavnim likovima su dečaci iz varošice Hokins u Indijani i misteriozna devojča koja poseduje natprirodne moći. Ekipa se bori protiv paralelne dimenzije, ali i vladinim agentima, sovjetskim špijunima i siledžijama. 

Nikola Đuričko, pre karijere u Americi, ostavario je zapažene uloge na našim prostorima. Igrao je u filmovima "Munja", "Kad porastem biću kengur", "Mrtav ladan", kao i u serijama "Otvorena vrata", "Gore dole"...

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading