Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger PAZARE LUKSUZAN STAN OD 350.000 EVRA? Ovo je nova lokacija, a POZNATE LIČNOSTI će im biti KOMŠIJE!

Autor:

Zabava

29.05.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger navodno kupuju stan u Beogradu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger PAZARE LUKSUZAN STAN OD 350.000 EVRA? Ovo je nova lokacija, a POZNATE LIČNOSTI će im biti KOMŠIJE!

Foto: instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović i njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger kupuju nekretninu u glavnom gradu Srbije, koja košta "tričavih" 350.000 evra.

Međutim, lokacija nije Beograd na vodi, prema prvobitnom planu.

- Bastijanu se baš bio svideo kompleks Beograd na vodi, a posebno Kula. Kako zbog kovida nisu mogli i sami često da dolaze u Beograd, popularni Švajni dao je agentima za nekretnine ovlašćenje da u njegovo ime odaberu stan u Kuli. Njegova želja je bila da stan bude dvostrano orijentisan i da pogled puca na celu prestonicu i da ima oko 100 kvadrata. Ako se uzme u obzir da je kvadrat tada koštao oko 6.000 evra, lako je izračunati da je fudbaler na ženin poklon tada bio spreman da potroši 600.000 evra. Međutim, Ana nije bila nešto posebno zagrejana za tu lokaciju, ali su se ipak dogovorili da taj stan ostane kao opcija, dok su agentima poručili da im treba malo vremena da razmisle o tome. Međutim, pošto je interesovanje za stanove u Kuli Beograda na vodi u tom trenutku bilo ogromno, stan je vrlo brzo prodat drugim kupcima, pa su se brzo dogovorili da potraže novi, na drugoj lokaciji - navodi izvor za Kurir.

Foto: instagram.com/anaivanovic

Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović muž i žena

 

Bivša teniserka, ranije je stanovala na Novom Beogradu, pa joj nije bilo teško da nagovori supruga da pogledaju i nekretnine u ovom delu grada.

- Kada su nedavno polutajno boravili u Beogradu, jedna od prvih stavki im je bilo i razgledanje stanova. Oni su posetili i luksuzni kompleks na Novom Beogradu, gde je stan još odavno obezbedila Lepa Brena, koja je kupila ceo sprat u kuli koja se gradi u okviru tog kompleksa, kao i njen prijatelj i kolega Novak Đoković. Ana se baš oduševila tom lokacijom. Nisam siguran da li su se i oni odlučili za kulu, ali znam da su odabrali jedan stan od nešto malo manje od 100 kvadrata i da je njegova cena na tržištu trenutno oko 350.000 evra. Kod ovog stana im se naročito svidelo to što iz njega imaju savršen pogled na Beograd, lepši čak i od onoga sa Beograda na vodi. Agentima za nekretnine su poručili da će najverovatnije izabrati taj stan, kao i da će uskoro ponovo doći u Beograd kako bi finiširali sve detalje i platili tu nekretninu. Njima se mnogo svidelo i to što ova zgrada ima svoj bazen i tržni centar i što joj je sve tu nadohvat ruke - zaključuje izvor.

Foto: ATA Images

Lepa Brena će im biti komšinica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading