NIKO nije znao ko je brat DRAGANA BJELOGRLIĆA: Njegovo ime je ULTRA POZNATO, a niste znali ko je u pitanju, bićete u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je brat Dragana Bjelogrlića!

NIKO nije znao ko je brat DRAGANA BJELOGRLIĆA: Njegovo ime je ULTRA POZNATO, a niste znali ko je u pitanju, bićete u NEVERICI! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić, jedan je od naših najpopularnijih glumaca sa svojim rođenim bratom Goranom drži producentsku kuću, a budući da brat ne voli da se eksponira niko nije znao za njega sem kad bi videli na uvodnim špicama.

Na svim uvodnim špicama raznih serija i filmova je izlazilo ime Gorana Bjelogrlića, pa ste ga povezivali sa glumcem, da on je brat Dragana Bjelogrlića.

Ipak, iako ne voli da se eksponira u javnosti, brat Dragana Bjelogrlića svima je dobro poznat, koji je radio na filmovima "Lepa sela lepo gore", "Rat uživo", "Ivkova slava". Učestvovao je i u autorskim projektima svog brata "Vratiće se rode" i "Montevideo" i "Senke nad Balkanom". 

Iako neverovatno liče, kako je Dragan ranije pričao, njihovi karakteri su potpuno različiti. Goran je kao dete bio dosta mirniji, dok je naš popularni glumac i dan danas živahan i energičan, ali zajednička osobina im je neverovatan smisao za humor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lelica

15.06.2022 09:26

Ultra poznato!? Zašto ćemo biti u neverici?