OTKRIVENO KOJA ŽENA JE ZALUDELA POKOJNOG NEBOJŠU GLOGOVCA: Bili su u velikoj LJUBAVI, a o OVOJ poznatoj LEPOTICI je malo ko ZNAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Glogovac u prvom braku je bio sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom ima dvoje dece.

OTKRIVENO KOJA ŽENA JE ZALUDELA POKOJNOG NEBOJŠU GLOGOVCA: Bili su u velikoj LJUBAVI, a o OVOJ poznatoj LEPOTICI je malo ko ZNAO! (FOTO)

Foto: Iinstagram.com

Nebojša Glogovac koji je preminuo  početkom februara 2018. godine bio je u dva srećna braka, dok se o prvom malo znalo i pisalo, glumac je bio 18 godina u braku sa slikarkom Minom sa kojom ima dvoje dece.

Iako je Nebojša Glogovac svoj privatan život ljubomorno čuvao, zna se da je bio dva puta u braku. Prva supruga Nebojše Glogovca bila je poznata slikarka Mina Glogovac kojom se glumac, prema pisanju domaćih medija, oženio 1996. godine, kada je imao 28 godina i sa njom ostao punih 18 godina u braku.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Mina Glogovac

 

Detalji njihovog bračnog života javnosti nisu poznati, osim činjenice da im je na svadbi kumovao Vojin Ćetković, Glogovčev dugogodišnji prijatelj i kolega. Glumac je sa Minom dobio dva sina - Miloša i Gavrila, a potom je iz drugog braka sa suprugom Milicom dobio ćerku Sunčicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading