Glogovac je pre Milice bio u BRAKU sa pravom LEPOTICOM: Nebojšina bivša žena danas izgleda kao MILION DOLARA, a OVO je detalj sa venčanja koji javnost nije znala!

Autor:

Zabava

05.05.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Nebojše Glogovca je njegove velika ljubav, o kojoj se malo zna!

Glogovac je pre Milice bio u BRAKU sa pravom LEPOTICOM: Nebojšina bivša žena danas izgleda kao MILION DOLARA, a OVO je detalj sa venčanja koji javnost nije znala!

Foto: youtube.com/ TVLongPlay

Nebojša Glogovac

Čuveni glumac, koji nas je nažalost prerano napustio, Nebojša Glogovac gotovo da kroz svoju dugu karijeru nije napravio jedan skandal vredan pomena.

Vodio je miran život, ispunjen ljubavlju i srećom, te je uživao u srećnom i skladnom braku sa Milicom, no malo je poznato da je pre nje bio u braku sa Minom, njegovom velikom ljubavlju. Naime, kako prenose domaći mediji, Glogovac je Minu oženio sa svega 28 godina, davne 1996.

 

 

Iako detalji njihovog braka nisu poznati domaćoj javnosti, zna se da im je na pomenutom venčanju kumovao Nebojšin veliki prijatelj i kolega, Vojin Ćetković.

Svoju ljubav, Nebojša i Mina krunisali su sa dva sina - Miloš i Gavrilo, no u jednom trenutku došlo je do zasićenje, te su supružnici odlučili da se raziđu.

 

 

- Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina i jednostavno više nije išlo i nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odlici da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - govorio je svojevremeno neimenovani izvor, a prenosi Story.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading