"NISU MOGLE DA SAKRIJU DA SE NE PODNOSE" Seka Aleksić napravila haos zbog KOMENTARA o raspadu Hurikejn, pa otkrila detalj koji se NIKOME NIJE SVIDEO!

Autor:

Zabava

05.05.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić prokomentarisala je dramu o raspradu grupe ,,Hurricane".

"NISU MOGLE DA SAKRIJU DA SE NE PODNOSE" Seka Aleksić napravila haos zbog KOMENTARA o raspadu Hurikejn, pa otkrila detalj koji se NIKOME NIJE SVIDEO!

Foto: Instagram.com

Nakon šok informacije da grupa ,,Hurricane" obustavljaju saradnju, društvene mreže su se usijale. Tako je na Tviteru se pojavio komentar, na koji pevačica Seka Aleksić nije mogla da ne odgovori, a ticalo se baš o raspradu Ivane Nikolić, Ksenije Knežević i Sanje Vučić

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hurricane se raspadaju

 

- Malo mi je krivo zbog raspada Uraganki, ali toliko više nisu mogle da skrivaju koliko se ne podnose međusobno da je već postalo i jako neprijatno - glasio je jedan tvit korisnika ove društvene mreže, na koji se nadovezala pevačica Seka Aleksić.

- Mislim da će Sanja kao solo mnogo više da napreduje. Peva tako dobro da je neuporedivo sa 90 odsto pevača. Ona je vrhunski pevač.

Inače, juče su se oglasile članice grupe "Hurricane" koje su potvrdile navode o raspadu grupe.

Republika

Foto: ATA Images

Hurikejn se raspadaju

 

- U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni, a koja može biti održana do novembra.

- Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i poverenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading