Željko Mitrović SPREMA SPEKTAKL, najavio projekat koji obećava, evo o čemu se radi (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.04.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović ima novi projekat koji obećava.

Željko Mitrović SPREMA SPEKTAKL, najavio projekat koji obećava, evo o čemu se radi (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić, printscreen instagram/zeljkomitrovic

Željko Mitrović predstava

Željko Mitrović poznat je po brojnim eksperimentima i inovacijama, a sada se posvetio pozorišnoj režiji i produkciji, s obzirom da je napisao svoj prvi pozorišni komad.

Prvi čovek "Pinka", scenario je osmislio sam, kao i arhitektonsko-tehnička rešenja za pozorište, a na ovaj korak je došao nakon što je odgledao dosta predstava.

London je lokacija gde se Mitrović sada nalazi, a on je objasnio kako je došlo do ovog projekta.

Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskog prvenca “LUCIFER” odlučio sam da sam napišem, režiram i produciram ovaj svakako neobičan komad! Takodje, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U medjuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da ce Beograd biti ispred svega postojećeg, Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava &Juliet! - napisao je Željko Mitrović ispod objave na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading