MIRKO JE KUPIO ČARAPE KOD KINEZA I U NJIMA NAŠAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU: Vratio se u prodavnicu čim je shvatio o čemu se radi

Autor: Espreso

Svet

27.04.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je većina stvari kada je u pitanju tekstil iz Kine lošijeg kvaliteta, a u to se uverio i Mirk(o) Chahil kada je kupio čarape kod Kineza.

MIRKO JE KUPIO ČARAPE KOD KINEZA I U NJIMA NAŠAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU: Vratio se u prodavnicu čim je shvatio o čemu se radi

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Iako su kineske radnje sve manje zastupljene na našim područjima, većina stvari uvozi se iz Kine i prodaje.

Poznato je da je većina stvari kada je u pitanju tekstil iz Kine lošijeg kvaliteta, a u to se uverio i Mirko Chahil kada je kupio čarape kod Kineza, piše Espreso.

Ono što je dobio u čarapama šokiralo je sve. Naime, kada je Mirk(o) došao kući u čarapama je pronašao malo pisamce ispisano rukom na kineskom jeziku.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Kada su mu preveli pismo, rečeno mu je da ga je ispisao 38-godišnji zatvorenik koji je nepravedno osuđen u zatvoru.

Zbog ove poruke Mirk(o) je odlučio da ponovo ode u trgovinu u kojoj je kupio isto, a tamo su mu se nasmijali i rekli da su ovakve poruke veliki trend u Kini, ali da im nije jasno kako je poruka došla na čarapu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
ludimilojko

27.04.2022 19:44

pa prave ih zatvorenici

Odgovori 53 16
Dejan

27.04.2022 22:01

Pa robijasi i treba da rade nesto korisnk a ne da se drogiraju, spletkare i pe..risu tokom izdrzavanje kazne. Kamo srece da se vrati obavezan rad za robijase. E sad, drugi je da li je taj covek nepravedno osudjen...

Odgovori 75 23
Grut

27.04.2022 22:44

У кући имам гарнитуру фотеља које су пре педесет година купили моји родитељи а направљене су митровачкој казнионици. Добар је модернистички дизајн и квалитет израде је одличан. Пресвучен је мебл штоф пре пет година. Мајстор тапетар није могао нахвалити квалитет израде. Точкићи још увек раде као да су нови. У свим државама затвореници раде у индустријској производњи ту нема ничег необичног. Мени је необично што у неким фабрикама код нас раде добровољно наши људи у условима горим него у затвору а нико се не буни нити шаље у свет икакве поруке типа као у овом тексту. Производи које праве одлазе на светско тржиште а светски су и власници тих "инвестиција" које од наше Србије стварају "индустријског тигра".

Odgovori 76 19
Raka6

28.04.2022 20:59

@Grut - Ja sam pravio nameštaj i bio jedini tapetar u Mitrovici