AFERA POZNATOG GLUMCA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO, sada je konačno SVE ISPLIVALO?! Strastvena VEZA Gorana Bogdana sa POZNATOM PEVAČICOM ODJEKNULA je daleko! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se da je Goran Bogdan svojevremeno bio u vezi sa Ninom Badrić!

AFERA POZNATOG GLUMCA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO, sada je konačno SVE ISPLIVALO?! Strastvena VEZA Gorana Bogdana sa POZNATOM PEVAČICOM ODJEKNULA je daleko! (FOTO)

Foto: youtube.com/FEST Belgrade

Privatni život Gorana Bogdana zaintrigirao je široke narodne mase, pa otkako je obnovio romansu sa Jovanom Stjiljković, glumicom svako malo isplivavaju nove informacije o njemu. Hrvatski glumac, iliti šarmer iz Širokog Brijega nije mnogo puta u životu bio zaljubljen, ali jedna afera o kojoj se pričalo iznenadila je sve.

Naime, njegovom šarmu svojevremeno nije odolela ni Nina Badrić. Goran i Nina upoznali su se prilikom snimanja spota za njenu numeru "Dan D", a već pri prvom susretu među njima je proradila hemija. Pevačica se tada pohvalno izrazila o svom glumačkom partneru:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Nina Badrić

 

- Veoma je zgodan, izuzetno talentovan, baš sam srećna što je sa mnom u spotu - rekla je tada, a potom i nakon završenog projekta nastavila da se viđa sa glumcem. Mnogi mediji u to vreme zaključili su da je sa njim otpočela i emotivnu vezu. Na tu temu pak nije želela ništa važno da kaže, ali navode nije ni demantovala.

- Goran je sjajan momak, ali kao što je to bio slučaj i do sada, ne bih govorila o svom privatnom životu za javnost – izjavila je ona tada, dok je i njen mačo zavodnik po tom pitanju ostao nem, prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dalmoš

14.04.2022 02:01

to je takvi crv i ljiga upoznao ga preko prije a tek uobražen i umišljen.ponosi se nacijonalizmom.kad je u bg onda voli srbe a u zg hrvate ,u bih bosanc U BITI VOLI SAMO SEBE I PARE p.s.dovoljno je pogledat rtl-ov šou o kuhanju u kojemu je učestvova prije glume.pametnome dosta