ISPLIVALI DETALJI IZ ŽIVOTA POKOJNOG MARKA ŽIVIĆA: Samo je jedna osoba znala za OVU SITUACIJU koja mu se dogodila, TUGA DO NEBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžič otkrio detalje o Marku Živiću koje niko nije znao!

ISPLIVALI DETALJI IZ ŽIVOTA POKOJNOG MARKA ŽIVIĆA: Samo je jedna osoba znala za OVU SITUACIJU koja mu se dogodila, TUGA DO NEBA! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Pre šest meseci sve zatekla vest da je Marko Živić preminuo nakon borbe sa koronavirusom, 14. oktobar biće upamćen kao najtužniji dan srpskog glumišta.

Njegove kolege ni do danas ne mogu da se oporave od šoka,a neki su otkrili po čemu će pamtiti čoveka kog je bilo nemoguće ne voleti.

Sećanje na Marka čuva i Milutin Mima Karadžić koji je jedva zadržavao suze prisećajući se različitih situacija sa preminulim kolegom, te je otkrio ono što do sada niko nije znao!

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mima Karadžić

 

- Ja u ovoj predstavi nisam od premijere, ali sve kolege su me prihvatile. Ovo je pomen na Marka, ali u pozorištu je to tako, ljudi odu, a predstava živi. Imam stotinu anegdota sa Markom, on je bio uvek duhovit i nasmejan, uvek smo se šalili na neki divan način. Kad smo bili na Brionima i kolege su se raspitivale kako da uzmu bicikl, kome to treba da se plati... Ja sam rekao „ja ne plaćam nikome ništa, uzmem bicikl i vozim“. I tako ja uzmem bicikl i vidim trči neko dete, Nemac, za mnom, pa mu se priključuje i majka, ja gledam, ne verujem. Mislio sam da će stati, međutim oni trče sve vreme. I ja dođem do plaže i dam Marku bicikl i rekao sam mu „aj molim te nešto mi ova pedala nije dobra, provozaj da vidiš šta je“ i Marko seo na bicikl, pa su žena i dete nastavili da trče za njim. Ispostavilo se da bicikl nije bio na iznajmljivanje tako da fino smo se smejali, bilo je vrištanje – iskren je bio Mima za Glossy i podelio ovu anegdotu sa mora.

Zasigurno je da umetnici ne umiru, večitog dečaka Marka Živića pamtićemo po maestralnim ulogama i sećanjima njegovih kolega koji ne dozvoljavaju da nestane uspomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading