MIA BJELOGRLIĆ RAZOTKRILA MILANA MARIĆA: Bivša devojka PONOVO bacila PIK na njega?! OTKRIVENA PREPISKA, GLUMAC U PAKLU! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.03.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Bjelogrlić posumnjala u vernost Milana Marića!

MIA BJELOGRLIĆ RAZOTKRILA MILANA MARIĆA: Bivša devojka PONOVO bacila PIK na njega?! OTKRIVENA PREPISKA, GLUMAC U PAKLU! (FOTO)

Foto: Tanjug

 Spekulisalo se da je Milan Marić prekinuo ljubavnu priču sa 18 godina starijom devojkom Jelenom, zbog Mie Bjelogrlić.

Iako su Milan i Mia jako zaljubljeni, na početku ljubavne idile suočili su sa prvim većim problemom koji je uzeo danka. Kako piše Star, Mia je saznala da je Milan još u kontaktu sa bivšom devojkom što joj je veoma zasmetalo i napravila je dramu.

Republika

Foto: ATA Images, Tanjug-D.Kujundžić

Milan Marić i Mia Bjelogrlić

 

- Milan i Mia su jako zaljubljeni i on sa njom provodi svaki trenutak kada ne radi, vrlo je pažljiv, a ona je do detalja upućena u njegov život. Međutim, Mia nije znala da je Milan i dalje u kontaktu sa bivšom devojkom koju je ostavio bukvalno dvadeset dana pre nego što su oni započeli vezu. Zna da su se rastali u prijateljskim odnosima, ali sada je posumnjala da bivša želi Marića nazad. Prijatelj je Mii rekao da Milanu bivša devojka javno komentariše objave na „Tviteru“, u šta se ubrzo i sama uverila ‒ rekao je izvor za Star.

Mia je zahtevala od njega da joj sve objasni.

- Milan je ubeđivao Miu da nema razloga za brigu, ni za ljubomoru, i da je on sa Jelenom u korektnim odnosima, ali da nemaju bliži kontakt otkad su njih dvoje u vezi. Malo je umirio, ali žena kao žena i dalje sumnja ‒ zaključio je izvor.

Za sada je veza i dalje stabilna, a kako će biti nadalje videćemo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading