SLIKA VUKA KOSTIĆA EKSPLODIRALA NA INTERNETU: Ovakvog glumca NIKADA niste videli, svi se pitaju da li je ovo ON! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Kostić već godinama unazad oduševljava publiku ulogama u pozorištu, na filmu i televiziji. I dok svi iščekuju nove epizode serije "Ubice Moga Oca", malo ko se seća Kostićevih početaka i kad se prvi put pojavio pred kamerama.

SLIKA VUKA KOSTIĆA EKSPLODIRALA NA INTERNETU: Ovakvog glumca NIKADA niste videli, svi se pitaju da li je ovo ON! (FOTO)

Foto: printscreen

I dok će mnogi reći da je Vukovo prvo pojavljivanje u filmu "Aposlutnih 100" Srdana Golubovića, što i jesta njegova prva glavna uloga, prvi put smo ga zapazili u popularnoj seriji "Otvorena vrata".

Vuk je imao epizodnu ulogu u legendarnoj seriji davne 1995. godine. Iako je imao samo 16 godina, ovo, pak, nije bila njegova prva uloga.

Popularni glumac je, naime, igrao Ivana Ćosića, prijatelja male Milice, u epizodi "Tajna crne ruke". Pored njih u toj epizodi "glavnu reč" su vodili Lane Gutović, Bojana Maljević i Vlasta Velisavljević, ali je Vuk kao dečak igrao i u nekoliko filmova.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Vuk Kostić

 

U pozorišnom komadu Dušana Kovačevića "Sveti Georgije ubiva aždahu" u Ateljeu 212 imao je samo šest godina, što malo ko zna.

Vuk Kostić je talenat za glumu nasledio od tate i dede. Njegov otac Mihajlo Kostić Pljaka bio je poznati filmski i pozorišni glumac, dok je deda Nestor bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju.

Na Fakultet dramskih umetnosti Vuk se upisao posle trećeg razreda gimnazije, a diplomirao je 2001. godine. No, pre završetka studija dobio je glavnu ulogu u filmu Srdana Golubovića "Apsolutnih sto", kojom je skrenuo pažnju na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading