Stravična TRAGEDIJA u domu Radoša Bajića! Glumac u SUZAMA i BOLU: ODNELA JU JE PODMUKLA BOLEST! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Radoša Bajića obeležila je velika tragedija.

Stravična TRAGEDIJA u domu Radoša Bajića! Glumac u SUZAMA i BOLU: ODNELA JU JE PODMUKLA BOLEST! (FOTO)

Foto: instagram.com/rados.bajic

Glumac i reditelj Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijeru koju je obeležilo preko sto uloga na filmu i televiziji. Za sve ove godine i doprinos sprskoj kinematografiji dobio je niz najznačajnijih priznanja, profesionalnih i društvenih.

 

 

O privatnom životu malo govori, a ono što se zna jeste da je skoro pola veka u velikoj ljubavi sa suprugom Milenom sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka, a ponosni je deda četvoro unučadi Sofije, Lenke, Aleksandra i Filipa.

Rođen je 24. septembra 1953. godine u selu Medveđi kod Trstenika, kao drugo i jedino muško dete u porodici oca Miloša Bajića i majke Vere.

‒ Pamćenje seže daleko, titra iznad seoskih zabrana i livada, ali uvek zastane u danu kad je moja sestrica Radmila, koja je imala samo 13 godina, napustila ovaj svet, bez greha i krivice. Odnela ju je, kao anđela svetlog lica i očiju, podmukla bolest kojoj tada nije bilo, a ni danas nema leka ‒ sa suzama u očima govori Radoš, prenosi Hello i otkriva kako je izgledalo prvo fotografisanje.

 

 

‒ Majka je za potrebe moje prve fotografije od nekoga iz sela pozajmila dva broja veće cipele jer svoje nisam imao. Jedva sam hodao u njima, sva sreća što nisam morao da idem daleko. Možda su te tuđe cipele bile prva uloga koju sam morao da odigram, sugestivno i samouvereno, kao da su moje i kao da su mi taman.

Kako kaže Bajić, i dalje pamti majčine suze i naricanje i očeve vapaje kada mu je sestra preminula.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Solomon

05.03.2022 18:33

Sram vas bilo dajete bombast naslov ko da je Radosu sada neko umro ili bolestan. To je bilo pre pola veka. Sram vas bilo.

Odgovori 276 24
Marko

06.03.2022 00:15

@Solomon - Solomon je u pravu. Vas novinar ili urednik je bagra koja se sluzi ovakvim strvarima i ovo nije prvi put. Ne zaboravite da vas mi citaoci hranimo, a pokazujete takvo nepostovanje prema nama. Ovako necete dugo, jer ste vec poznati po tome.

Odgovori 140 14
Anica

06.03.2022 12:38

@Solomon - Zaista sram vas bilo . Odkud toliko ludilo u ljudima .Boze smiluj se ..

Odgovori 74 13
Lila

05.03.2022 22:58

Tabloidi to često rade i stvarno je degutatno i strašno. Nedavno je u nekom tabloidu, ili na sajtu, objavljena fotografija poznatog mlađeg političara, tužnog lika, u crnini, gde se implicira da mu je sin umro, a dete ispraćao na školovanje u inostrastvu. A naslovi često javljaju vest da je neko izvršio suicid, da je neko izgubio blisku osobu... pre pitaj Boga kada. Ili objavljuju da je neka poznata ličnost doživela tragediju... a umro joj je, u dubokoj starosti, jedan od roditelja. Stvarno taj manir je užasno iritantan, s ciljem da nas potrese, kao da nam nije dosta tekućih nedaća. Amoralno i neprofesionalno. Previše je tužnih događaja u sadašnjem vremenu.

Odgovori 124 9