PORODIČNA TRAGEDIJA JELICE SRETENOVIĆ KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Pokosila ga je opaka bolest, GLUMICA SLOMLJENA, PRONAŠLA UTEHU U ĆERKAMA!

Autor:

Zabava

24.02.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelica je sa 45 ostala udovica, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka.

PORODIČNA TRAGEDIJA JELICE SRETENOVIĆ KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Pokosila ga je opaka bolest, GLUMICA SLOMLJENA, PRONAŠLA UTEHU U ĆERKAMA!

Foto: Youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Poznata glumica Jelica Sretenović (67) ima dve ćerke, Anu i Olju, koje se retko pojavljuju u javnosti.

Jelica je, kad je imala svega 19 godina,upoznala osnivača Univerzitetskog kliničkog centra Miloša Mišu Sretenovića i za njega se udala nakon 12 meseci zabavljanja. Tokom treće godine studija na FDU je ostala u drugom stanju, ali nije prestajala da odlazi na predavanja sve do 10 dana pred porođaj.

Njena prva ćerka danas Ana živi u Švedskoj i ima sina Miloša,11 godina nakon rođenja Ane, Jelica je dobila i drugu ćerku, Olju.

Olja jako liči na mamu, a, za razliku od sestre, ostala je da živi u Srbiji.

Jelica je sa 45 ostala udovica, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema, te je glumica pronašla utehu u svojim ćerkama koje je odgajala sama. Te godine im je bilo dve i po decenije braka.

Nakon toga se nije udavala, a život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri, prenosi Espreso.

Republika

Foto: instagram.com

Ćerka Jelice Sretenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading