TRAŽI GA POLA EVROPE: Uskoro sledi transfer karijere, Milinković Savić će imati o čemu da razmišlja!

Autor:

Sport

24.02.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač dvojice srpskih reprezentativaca nalazi se pred transferom karijere.

TRAŽI GA POLA EVROPE: Uskoro sledi transfer karijere, Milinković Savić će imati o čemu da razmišlja!

Foto: Tanjug/AP

Brazilski štoper Bremer, saigrač Vanje Milinkovića Savića i Saše Lukića predstojećeg leta biće jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu.

Iza sebe Bremer ima odličnu sezonu i ne čudi interesovanje koje su za dvadesetčetvorogodišnjeg Brazilca pokazali gradski rivali iz Milana, kao i engleski Premijerligaši Čelzi i Njukasl.

Bremer je član Torina od 2018. godine kada je stigao iz brazilskog Atletika Mineiro i do sada je u dresu "bikova" zabeležio 100 nastupa i bio strelac 12 pogodaka.

Nedavno je potpisao novi ugovor sa Torinom i to do leta 2024. godine, ali njegov odlazak na kraju ove sezone je gotovo sigurna stvar, barem po italijanskim medijima, a oni su uvek dobro obavešteni.

Kako prenose italijanski mediji, najbliži angažvanju Bremera je ekipa Intera, a treba naglasiti da je engleski Njukasl pokušao da ga privoli da tokom ove zime pređe na "Ostrvo", ali u tome ipak nisu uspeli.

Ostaje da se vidi kojem jatu će se narednog leta prikloniti brazilski fudbaler.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading