PALA JE U NESVEST U UŽIVO PROGRAMU: Voditeljka se povukla sa malih ekrana, a evo kako sada IZGLEDA i čime se bavi! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

14.01.2022

10:39

Sanja Nikolić je ostala upamćena po tome što je pala u nesvest u uživo programu, a sada se bavi drugim poslom.

PALA JE U NESVEST U UŽIVO PROGRAMU: Voditeljka se povukla sa malih ekrana, a evo kako sada IZGLEDA i čime se bavi! (FOTO)

Printscreen

Bivšu novinarku Sanju Nikolić starije generacije pamte po tome kada je pre 19 godina u uživo programu pala u nesvest.

Sanja tvrdi da joj je ovaj pad jako smešan, a onda je rekla da se takve stvari dešavaju i ako nisu poželjne.

- Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja, a prenosi Kurir.

Printscreen

Sanja Nikolić

Voditeljka je nakon ovog peha prešla u Skupštinu da radi kao narodni poslanik, i ostala je na tom poslu tri i po godine, a do istog je došla preko novinarskog angažmana.

Sanja je po završetku poslaničkog mandata bila savetnik ministra rada, a nakon toga je radila u sekreterijatu za migracije, što je smatrala za sebe da je privremeni poziv.

- Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - otkrila je tada Sanja.

Kako je izgledao voditeljkin pad, možete pogledati u video klipu ispod.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Okram

27.01.2022 17:25

Hahaha pa ovo je show, sa Pinka u skupštinu kao poslanik :)))