ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nemam dobar odnos sa ocem, nikad mu nisam bila prioritet!

Autor:

Zabava

25.11.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Iska Brajović svojevremeno je otkrila da njeni odnosi sa popularnim glumcem Vojom Brajovićem, nisu na zavidnom nivou.

ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nemam dobar odnos sa ocem, nikad mu nisam bila prioritet!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, printscreen

Glumica Iskra Brajović, ćerka glumca Voje Brajovića, svojevremeno je ispričala da sa ocem nema idealan odnos. Iskra je priznala da bez obzira što se sa svojim ocem viđa i neguje odnos, otkrila je da je to ipak daleko od savršenog.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, printscreen

Iskra Brajović glumica

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - rekla je pre nekoliko godina Iskra za domaće medije, a prenosi "Story".

Foto: Republika.rs

Voja Brajović glumac

Podsetimo, Voja Brajović oženio je najpre svoju ljubav iz detinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je kasnije oženio koleginicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading