BRUTALNO OPLELA PO TEI TAIROVIĆ: Maja Nikolić isponižavala pevačicu, pa poručila: SEBI PRAVI MARKETING!

Autor:

Zabava

25.11.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tea je na pitanje o njenom eksplicitnom snimku koji je završio na mrežama bila vidno uznemirena, a sada se povodom te situacije oglasila Maja Nikolić i dala svoj sud.

BRUTALNO OPLELA PO TEI TAIROVIĆ: Maja Nikolić isponižavala pevačicu, pa poručila: SEBI PRAVI MARKETING!

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

Tea Tairović

Kućni video popularne plavuše Tee Tairović, zasigurno je uzburkao javnost i navukao gnev mnogih, međutim pevačica nikad nije marila za loše komentare, kako od publike, tako i od pripadnika sa estrade. Sada je Maja Nikolić prokomentarisala je potez koleginice Tairovićke, koja je burno reagovala na pitanje voditelja i tom prilikom napustila studio.

Tea je na pitanje o njenom eksplicitnom snimku koji je završio na mrežama bila vidno uznemirena i nije želela da komentariše, a voditelj ju je uporedio sa Severinom.

Foto: printscreen

Tea Tairović napustila emisiju

- Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu? - izjavila je Maja u emisiji "Grand magazin", pa prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

- Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru - izjavila je pevačica i dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja koleginica, ali da nije u istom košu s njima.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Nikolić osudila Teu Tairović

- Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija...ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku - poručila je Maja.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rada

26.11.2021 07:25

Majo, i ako pevaš fenomenalno, ti zaboravi svojevremeno izjave koje si davala. Te, bila si direktor firme, te zastupnik ogromnih ruskih firmi, te si krenula u političke vode... i šta sve ne još! Takve, ni slične izjave Djurisicka, Bekuta, Odzaklijevska i Jelena Tomasevic nikada nisu niti bi davale. Zato, ti ipak nisi u njihovom društvu.