KANJE I KIM NA PRAGU POMIRENJA!? Popularni reper se bori da sačuva BRAK, a evo šta o tome misli Kardašijanka!

Autor:

Zabava

25.11.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana popularni reper Kanje Vest, izjavio je da želi da povrati svoju porodicu, međutim izvor blizak milijaderki, tvrdi da Kim, uopšted nema u vidu da se pomiri sa bivšim suprugom.

KANJE I KIM NA PRAGU POMIRENJA!? Popularni reper se bori da sačuva BRAK, a evo šta o tome misli Kardašijanka!

Foto: Tanjug/AP

Pre nekoliko dana popularni reper Kanje Vest, izjavio je da želi da povrati svoju porodicu sa bivšom suprugom Kim Kardašijan. On je podelio svoje planove za moguće pomirenje, i tom prilikom je održao strastveni govor, kako prenose američki mediji.


- Sada je vreme da vratimo porodice na Dan zahvalnosti. Sve je u obnavaljanju porodice, rekao je on. Jutros sam se osećao tako blagosloveno što sam se probudio, vežbao i što sam mogao da se vozim do svoje kuće i vidim svoju ženu i decu - izjavio je Kanje.


Po svemu sudeći, čini se da reper namerava da se vrati Kim, koja je nedavno počela da izlazi sa komičarem. Reper je takođe istakao i da je radio stvari na koje nije ponosan, i koje između ostalog nisu bili prihvatljive.

Foto: Tanjug/AP

Kanje Vest i Kim Kardašijan

Kanje Vest je takođe u svom emotivnom govoru istakao, da ima kuću odmah pored bivšeg zajedničkog boravišta sa Kim, kako bi između ostalog, mogao da bude pored svoje dece, što je više moguće.

Foto: printscreen

Kanje Vest reper

Ranije u svojim izjavama, reper je naglasio da nije spremna da se razvede od Kim, i da ulaže sve napore da spase brak sa popularnom Holivudskom divom. Međutim, izvori bliski popularnoj milijaderki, tvrde totalno suprotno, te kruže razna šuškanja, da Kim uopste ne razmišlja o pom irenju sa bivšim suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading