KANJE I KIM NA PRAGU POMIRENJA!? Popularni reper se bori da sačuva BRAK, a evo šta o tome misli Kardašijanka!

Autor:

Zabava

25.11.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pre nekoliko dana popularni reper Kanje Vest, izjavio je da želi da povrati svoju porodicu, međutim izvor blizak milijaderki, tvrdi da Kim, uopšted nema u vidu da se pomiri sa bivšim suprugom.

KANJE I KIM NA PRAGU POMIRENJA!? Popularni reper se bori da sačuva BRAK, a evo šta o tome misli Kardašijanka!

Foto: Tanjug/AP

Pre nekoliko dana popularni reper Kanje Vest, izjavio je da želi da povrati svoju porodicu sa bivšom suprugom Kim Kardašijan. On je podelio svoje planove za moguće pomirenje, i tom prilikom je održao strastveni govor, kako prenose američki mediji.


- Sada je vreme da vratimo porodice na Dan zahvalnosti. Sve je u obnavaljanju porodice, rekao je on. Jutros sam se osećao tako blagosloveno što sam se probudio, vežbao i što sam mogao da se vozim do svoje kuće i vidim svoju ženu i decu - izjavio je Kanje.


Po svemu sudeći, čini se da reper namerava da se vrati Kim, koja je nedavno počela da izlazi sa komičarem. Reper je takođe istakao i da je radio stvari na koje nije ponosan, i koje između ostalog nisu bili prihvatljive.

Foto: Tanjug/AP

Kanje Vest i Kim Kardašijan

Kanje Vest je takođe u svom emotivnom govoru istakao, da ima kuću odmah pored bivšeg zajedničkog boravišta sa Kim, kako bi između ostalog, mogao da bude pored svoje dece, što je više moguće.

Foto: printscreen

Kanje Vest reper

Ranije u svojim izjavama, reper je naglasio da nije spremna da se razvede od Kim, i da ulaže sve napore da spase brak sa popularnom Holivudskom divom. Međutim, izvori bliski popularnoj milijaderki, tvrde totalno suprotno, te kruže razna šuškanja, da Kim uopste ne razmišlja o pom irenju sa bivšim suprugom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading