REČI KOJE ĆE VAS RASTUŽITI: Ovo je Dobrica Ćosić pred SMRT poručio Merimi Njegomir! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrica Ćosić svojevremeno znao je da kroz utkane reči opiše kako je gledao na pevačicu Merimu Njegomir koja je danas sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

REČI KOJE ĆE VAS RASTUŽITI: Ovo je Dobrica Ćosić pred SMRT poručio Merimi Njegomir! (FOTO)

Foto: Profimedia, ST/V. Ilić

Pevačica Merima Njegomir sahranjena je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Merima je nakon duge i teške bolesti, koja je uznapredovala poslednjih tri meseca njenog života. Nakon što je saznala za bolest, Merima je bila sigurna da će uspeti da prebrodi teške momente, ali ona je na kraju izdahnula i poslednji atom snage. 

Republika

Foto: republika.rs

Merima Njegomir sahrana

 

Na komemoraciji su se okupili Merimini prijatelji, kolege i porodica koji su odali počast vanserijskoj umetnici, a u jednom trenutku otkrilo je i kako je pisac Dobrica Ćosić govorio o pevačici. 

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir

 

- Jednom je Dobrica Ćosić rekao da Merima peva i kada ćuti, jer ona peva dušom, pesma je za nju bila meditacija, da pesmu ne može da odvoji od sebe - pročitala je voditeljka Kristina Radenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading