SRCEPARAJUĆE REČI ĆERKE JELENE ZAUSTAVLJAJU DAH: Ne krivi sebe mama, skupljam naše trenutke... (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ceca Bojković pročitala je odlomak iz knjige ćerke Merime Njegomir Jelene, koju je posvetila preminuloj pevačici.

SRCEPARAJUĆE REČI ĆERKE JELENE ZAUSTAVLJAJU DAH: Ne krivi sebe mama, skupljam naše trenutke... (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Glumica Svetlana Ceca Bojković pojavila se na komemoraciji pevačice Merime Njegomir, a potom je pročitala odlokam iz knjige koju je Jelena Njegomir posvetila majki. Ceca je drhtavim glasom čitala potresne i dirljive reči iz odlomka u kom je Jelena opisivala majku i njihove susrete pre nego što je Merima skončala život. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Komemoracija Merime Njegomir

 

- Jelena je ovu knjigu završila i posvetila majci za života ,,Mama, kada bi sve knjige tebi posvetila, nijedna te ne bi bila dosadna, ali zato svaki trenutak slavim, dišem punim plućima, tako pokazujem zahvalnost za najveći dar koji sam uz tebe dobila - život. Ti si moje sidro, i tu je pesma, ne brini mama. Ne brini mama, ja sam uvek dobro, došla sam baš kod tebe, svesna gde idem, i da imam 100 života, uvek bi tebe izabrala. Tužno te gledam dok odlazim, jer u svakom našem najkraćem rastanku, osećam tugu! Čak i kada osmehom pokušavaš da sakriješ bol. Ja još uvek znam da je nevidljiva veza među nama večna i neraskidiva. Ne krivi sebe mama, želim da budeš baš takva! Ne misli mama, nisam došla da razmišljaš o tome gde si pogrešila, nego da budemo zajedno prisutne kroz život. Ne brojim ti recke, skupljam naše trenutke, koje ću nositi do kraja mog života" - pričala je Svetlana Ceca Bojković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading