DIVIO SAM SE TVOJOJ SNAZI: Prijatelj Merime Njegomir održao SRCEPARAJUĆI GOVOR, pa otkrio DETALJ o njihovom POSLEDNJEM POZIVU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Gajšek novinar, na komemoraciji pevačice Merime Njegomir održao je potresan govor, a tom prilikom prepričao je kako se završio njihov poslednji razgovor.

DIVIO SAM SE TVOJOJ SNAZI: Prijatelj Merime Njegomir održao SRCEPARAJUĆI GOVOR, pa otkrio DETALJ o njihovom POSLEDNJEM POZIVU! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Novinar i prijatelj porodice Njegomir Aleksandar Gajšek na komemoracije preminule pevačice Merime održao je potresan govor, a tom prilikom je ispričao kako je zvučao njihov poslednji poziv. 

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Gajšek

 

- Evo nas na kraju tvog zemaljskog puta, gde si nas okupila, bila si veliki prijatelj, bila si spremna da pomogneš svakom, bez sujete i sa iskrenom ljubavlju. Bila si borac u svemu u karijeri, na sportskom terenu i poslednjim danima. Čuli smo se pre desetak dana, bila si pribrana i hrabra, nisam hteo da propustim priliku da ti kažem koliko te cenim i poštujem kao prijatelja. Naše umetnosti su bile slične, decenija druženja su bile prelepe. Divio sam se snazi tvojoj, uspela si da izvedeš na put četvoro divne dece! Iznova i iznova si se radovala muzici! Bila si slavulj koji je mogao sve da otpeva - pričao je Aleksandar. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading