OČEVIDAC AUTOBUSKE NESREĆE OTKRIVA: Vozač je napravio grešku, naglo je skrenuo, udario u znak i tu je došlo do tragedije!

Autor:

Svet

23.11.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prizor je bio neopisiv", rekao je jedan od prvih koji je stigao na mesto autobuske nesreće, Vasko Pirgov iz administracije regiona Pernik.

OČEVIDAC AUTOBUSKE NESREĆE OTKRIVA: Vozač je napravio grešku, naglo je skrenuo, udario u znak i tu je došlo do tragedije!

Foto: Tanjug/AP

- Mislim da je vozač kriv. Prednji desni točak udario je u znak koji je odleteo 45 metara dalje. Oborio je nekoliko stubova i na taj način je pocepana guma. Tragedija je bila neizbežna. Gorivo se izlilo - objasnio je Pirgov.

Po njegovim rečima, autobus je napravio pauzu za toalet na benzinskoj stanici na autoputu Struma.

- Isključujemo mogućnost da je vozač zaspao. Potrebno je oko 20 minuta da se od benzinske stanice dođe do mesta nesreće. Pretpostavljam da je napravio grešku u vožnji, naglo okrenuo volan, a zatim udario u znak i tako je došlo do tragedije. Vatra je krenula u prednjem delu autobusa. Oni koji su bili iza razbili su staklo i pobegli - pojasnio je Pirgov, prenosi Kurir.mk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading