DANIMA PLAČEM, USTUPILA MI JE NJENU KUĆU: Lepa Lukić u SUZAMA, otkrila sve o poznanstvu sa Merimom Njegomir! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Lukić otkrila je zamedije sve o njenom poznanstvu sa Merimom Njegomir.

DANIMA PLAČEM, USTUPILA MI JE NJENU KUĆU: Lepa Lukić u SUZAMA, otkrila sve o poznanstvu sa Merimom Njegomir! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Pevačica Lepa Lukić pojavila se na komemoraciji prijateljice Merime Njegomir, pa se sa medijima pristila teških trenutaka, kada ju je pozvala i saznala da boluje od teške bolesti. Inače, Merima je život skončala zbog raka pankreasa, a Lepa je sada ispričala kako je pevačica bila saznala za svoju bolest. 

Jecajući, Lepa Lukić opisala je bol koju je osećala dok je pričala poslednji put sa Merimom. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lepa Lukić

 

- Nikako sam, danima plačem! Ja sam bila veliki prijatelj sa njom, pored toga što smo bile pevačice, bila sam u njenoj kući u julu, ustupila mi je njenu kuću, šok sam doživela kada se sve dogodilo. Neka je čuvaju anđeli!

- Kada se to desilo, čula sam, Ivan iz Legendi mi je javio to, dao mi je telefon, od Marka, ja njega nisam poznavala, kada sam pitala da li je istina, nju sam zvala, ona mi je rekla da je tačno, ja sam je pitala šta je osećala, rekla je da je osećala da je nešto boli ispod pankreasa, rekla je da je išla kod više lekara i rekli su da nema ništa. Sestra rođena joj je rekla da ne ide kod običnih lekara, nego da ide na skener i oni su joj saopštili da ima rak na pankreasu. Marko me je zvao i rekao da ne plačem pred njom, rekli su mi da ne zovem ako ne mogu da se suzdržim. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading