ZA NJIMA DEVOJKE LUDE! Glumci Andrija Kuzmanović i Arsenije Tubić su miljenici žena, a TAJNA koju kriju će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

10.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumce Andriju Kuzmanovića i Arsenija Tubića pored šarma i talenta, odlikuje i to što su braća.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Andrija Kuzmanović i Arsenije Tubić braća

Dva poznata mlada glumca, za kojima devojke uzdišu i maštaju da jednoga dana budu njihove izabranice jestu Andrija Kuzmanović i Arsenije Tubić.

 

 

Obojica u svojoj glumačkoj karijeri imaju već pozamašan broj prepoznatljivih uloga, a poslednje o kojima se u javnosti konstantno govori jeste uloga Drde Andrije Kuzmanovića u filmu “Toma” i Tubićeva uloga Brunerovog sina u seriji “igra sudbine” kojom ga je šira javnost upoznala, s obzirom na to da je uglavnom bio deo pozorišnih predstava.

 

 

Pored toga što važe za poželjne muškarce sa naše javne scene, dvojicu glumaca povezuje još nešto.

Naime, Andrija Kuzmanović je sin Radojice Kuzmanovića umetničkog direktora Nacionalnog ansambla KOLO, bio je istaknuti predstavnik folklorne umetnosti i nosilac nagrade za životno delo ansambla Kolo. Nagrađivan je najvišim priznanjima u zemlji i inostranstvu, a 2008. godine bio je angažovan kao koreograf na Evroviziji u Beogradu. S druge strane Arsenije Tubić je sin Slobodana Tubića Tube, istaknutog i jednog od najpoznatijih igrada Nacionalnog ansambla KOLO i Ljiljane Kuzmanović Tubić, etnologa i istaknutog člana Nacionalnog ansambla.

Ni ne čudi što su obojica privlačni ženama, ali i veliki talenti, s obzirom na to da su braća i obojica potiču iz čuvenih i talentovanih porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading