TUGU NIJE MOGAO DA SAKRIJE! Zoran Kalezić otkrio detalje iz života Tome Zdravkovića: SAMO SAM GA JEDNOM VIDEO TREZNOG!

Autor: Republika

Zabava

21.09.2021

17:09

Pevač Zoran Kalezić otkrio je detalje iz života Tome Zdravkovića o kom se nakon prikazivanja filma ''Toma'' svi interesuju i progovorio o njihovom odnosu.

youtube.com/printscreen

Zoran Kalezić samo jednom je video Tomu treznog

Nakon emitovanja filma "Toma", mnogi od prikazanih likova su se uvredili kako su predstavljeni, te zamerili Draganu Bjelogrliću na ''otaljanom'' poslu. Jedan od likova prikazanih u filmu jeste pevač Zoran Kalezić koji se oglasio i otkrio kakav je zapravo bio Zdravković, prenosi Blic.

Printscreen

Zoran Kalezić otkrio detalje iz života Tome Zdravkovića

Kalezić je otkrio da je Dragan Bjeloglić dolazio kod njega kako bi se bolje upoznao sa likom i delom Tome Zdravkovića i njihovim odnosom, ali da nažalost nije uspeo da odgleda film.

- Najgore od svega je što su sada pojedini ljudi uvređeni, jer nisu verodostojno prikazani u filmu ili ih nema dovoljno. Moraju da shvate da nije poenta u njima, nego u Tomi koji je bio poseban čovek. On je sve dirnuo u srž svog postojanja, na stranu njegova muzička dostignuća. Toma je zaista bio retka pojava i čudo od čoveka. Fizički je dosta bio krhk. A na kraju je podneo toliko muke. Meni i dan danas nije jasno kako je to telo izdržalo pijanstva, kocku, danonoćno pevanje i životno posrtanje? Nestvarno biće - rekao je Kalezić koji je dodao da smatra da su o Tomi loše govorili samo oni koji ga nisu dobro poznavali.

youtube.com

Zoran Kalezić tvrdi da samo onaj ko nije poznavao Tomu mogao je da o njemu loše misli

- Oni koji ga nisu razumeli, nazivali su ga negativcem. Njegove mane su bile vrline za mene. Na Balkanu je on bio nerazuman čovek. Njegova stvar je kako je živeo i izgledao. Zašto je bilo ko u stanju da ga osuđuje?

Pevač je otkrio i da je Tomu treznog video samo jednom.

- Pamtim samo jednu sekvencu iz njegovog života kada nije bio pijan i u žaru kocke, nego je bio potpuno normalan. Sećam se da je to bilo na njegov rođendan, a mi smo bili komšije na Banovom Brdu. Razmišljao sam šta da mu kupim, jer šta pokloniti Tomi koji sve ima? Odlučio sam se za knjige tri crnogorska pisca, jer je voleo Crnu Goru. Između ostalog u njegovom društvu su se nalazili Mika Antić, Momo Kapor.. Ostavio sam knjige njegovoj Goci sa posvetom. Odjednom mi je u tri ujutru zazvonio telefon i pomislio sam da me Toma zove iz kafane. Međutim insistirao je da dođem do njega, gde me je on čekao na vratima sa knjigom u ruci. Nije mogao da poveruje šta sam mu doneo, tada sam osetio njegovu energiju, otmenu tugu i uzvišenost. Ušao sam u njegovu kuću, pričali smo, smejali i upoznao sam potpuno novog Tomu - pevač dodaje i da Zdravković tugu nije mogao nikada da sakrije.

instagram.com/tomislav_toma_zdravkovic

Zoran Kalezić kaže da Toma Zdravković tugu nikada nije mogao da sakrije

- Nikada u njegovom druženju nisam video posebnu sreću. Tugu nije mogao da skrije. Odavale su ga oči, pogled, tuga je toliko jača bila od radosti. Tugu mogu nositi samo posebni ljudi. Ne postoji nijedna vesela pesma koju je snimio - zaključuje Zoran Kalezić.

 

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

21.09.2021 19:52

Ako je neko zaista u zivotu upoznao Tomu , to su sigurno dva ziva coveka , Zoran Kalezic i Rade Vuckovic.

Smederevac

21.09.2021 20:19

Polozio ja vozacki ispit 1976 g- u cuvenom tristacu kasetofon -kao rok generacija pored kaseta najvecih rok sastava jedina kaseta narodnjaka koju sam kupio je bila Tomina -sve je jasno zasto !