ZAINTRIGIRALA JE JAVNOST U SERIJI "PEVAČICA": Mlada glumica je svima ostala urezana u sećanju kada je rasplakala ČITAVU SRBIJU, EVO KO JE ONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Grujičić Mur je rasplakala čitavu Srbiju ulogom Blankice u "Dari iz Jasenovca", a sada je gledamo u seriji "Pevačica"!

Republika

Foto: instagram printscreen

Jelena Grujičić briljirala u ulozi Emilije u novoj seriji "Pevačica"

Jelena Grujičić Mur je danas u centru pažnje, i to zbog uloge Emilije u seriji "Pevačica".

Prva epizoda serije "Pevačica" mnoge je zaintrigirala, a najveću pažnju privukle su glavne (anti)junakinje, pevačice Ivana i Emilija, koje su odigrale Milica Pavlović i Jelena Mur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

 

Mnogima je ova glumica bila poznata, ali nisu znali odakle. E, pa, sada ćemo vam otkriti zbog čega je Jelena svima urezana u mozgu.

Republika

Foto: Promo/Aleksandar Letić

Niko nije ostao ravnodušan na njenu ulogu Blankice u filmu "Dara iz Jasenovca"

 

Kada smo odgledali potresan film "Dara iz Jasenovca", niko nije ostao ravnodušan na ulogu Blankice, koju je odigrala Jelena Grujičić Mur. Jelena je u ulozi Blankice spasila Daru smrti. Mnogi su Jelenu zavoleli baš zbog ove uloge.

Glumica je ispričala jednom prilikom i da je pandemija korone prekinula njeno školovanje u Americi u kojoj je upoznala svog supruga, koji sada živi u Srbiji. Stivena Mura, koji se takođe bavi glumom, upoznala je tokom studentskih dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading