LANE GUTOVIĆ TRAŽIO JE UTOČIŠTE: Voleo je da pobegne od Beograda, a za to mu je služio KONTEJNER!

Autor:

Zabava

25.08.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lane Gutović voleo je da pobegne od Beograda, a utočište je tražio na jednom mestu!

Lane Gutović jednom prilikom otkrio je gde beži od svakodnevne gužve, slave, reflektora, ali i od pandemije korona virusa zbog koje je bio sprečen da radi punom parom. Kada god je poželeo da pobegne iz Beograda, slavni glumac utočište je nalazio u Sečnju, gde je imao improvizovani kontejner u kom je obožavao da boravi.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Lane Gutović tražio je utočište u pecanju!

Kako je rekao, tamo je divljina, ali mu za pecanje, u kom je kao strastveni ribolovac uživao, više i nije bilo potrebno.

- Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za zbeg... Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru. Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju- izjavio je glumac jednom prilikom i dodao:

- Samo dva, tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading