AKO ME NE VOLIŠ ZAŠTO MISLIŠ O MENI? Josipa Lisac objavom i emotivnim rečima mnoge ostavila u šoku! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Josipa Lisac svojom objavom na Fejsbuk profilu noć pred nastup u Rijeci mnoge je ostavila u šoku i zbunjene, a svi se pitaju kome je zapravo posvetila emotivne reči.

Republika

Foto: T. Ćirić

Josipa Lisac iznenadila sve objavom na Fejsbuk profilu

 

Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica, Josipa Lisac, poznata je po svom ekscentričnom izgledu, ali i stavovima kojih se godinama ne odriče, te uvek iznenadi izjavama na razne teme. Sada je svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadila fotografijom na svom Fejsbuk profilu i tekstu koji je pratio fotografiju nje pored mora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

 

Naime, ona je objavila duži tekst zanimljive sadržine, a koji je objavila uoči njenog nastupa u Rijeci i kako mnogi tumače napisano, obratila se onima koji je navodno ne vole, a uporno prate njen rad. Objava je izazvala brojne komentare njenih pratioca, ponajviše onih koji vole i poštuju njen rad.

Josipa je na svom Fejsbuk nalogu objavila poduži tekst, kao i fotografiju na kojoj pozira uz more.

-Nisam zlopamtilo, ali neke stvari ne razumem… Ako me ne voliš, ako ti se ne sviđam; zašto si onda toliko opterećen sa mnom, zašto me ne ignorišeš? Zašto misliš o meni, zašto trošiš svoje vreme na mene, čega se bojiš? Ne sviđam ti se, ali te zanimam, silno se baviš sa mnom. Onda ja dođem do zaključka: možda ti se ipak sviđam, ali imaš nekih svojih problema, pa to ne možeš ni da osvestiš. Pogotovo mi nije jasno kada takvi komentari dolaze od nekih osoba koje, zapravo, ne znaju ni ko su, ni šta su. I onda se mislim, ako ti ne znaš ko si ti, šta ti uopšte meni imaš da govoriš ko sam ja - napisala je pevačica.

 

 

Njeni fanovi i ljubitelji njene muzike, poručili su joj da se ne menja i da uvek ostane dosledna sebi, kao i da je neponovljiva.

- Josipa Vi ste institucija, mogu da Vas vole ili ne ali Vašu kreativnost i genijalnost niko Vam ne može oduzeti!

Republika

Foto: T. Ćirić

Josipa Lisac izazvala niz pozitivnih komentara nakon objave na društvenim mrežama

 

- Jedna, jedina i neponovljiva... Heroina slobode, odvažnosti, autentičnosti i originalnosti u svakom pogledu... kako u muzičkom tako i vizuelnom/estetskom. Umetnica koja živi istinski svoje životno poslanje i misiju... Reči su suvišne, dela i bezvremenski lik govore sve - samo su neki od komentara koje je Josipa dobila nakon objave na društvenoj mreži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading