BJELA TUKAO ANTONIJEVIĆA ZBOG 100.000 EVRA? Maksa Ćatović obelodanio pozadinu incidenta!

Autor:

Zabava

25.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent Maksa Ćatović otkrio je pozadinu sukoba glumca Dragana Bjelogrlića i reditelja Predraga Gage Antonijevića, pa naveo da je problem u novcu

Republika

Foto: Republika.rs, Tanjug/T. Valič, ST/V. Lukić

Maksa Ćatović otkrio pozadinu sukoba Dragana Bjelogrlića i Gage Antonijevića

 

Dragan Bjelogrlić nakon incidenta koji se dogodio u Nišu, priznao je da je u holu hotela "Ambasador" pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, te mu posle tročasovnog saslušanja u niškom tužilaštvu nije mu određen pritvor, prenosi Kurir.

Bjelogrlić se nakon izlaska iz tužilaštva obratio medijima i tom prilikom se zahvalio niškoj policiji i tužilaštvu, pa dodao da je isprovociran i da mu je žao što je naseo na provokacije.

Republika

Foto: republika.rs

Dragan Bjelogrlić obratio se medijima po izlasku iz tužilaštva

 

- Krenuo sam u toalet i tek na njegovo dobacivanje sam reagovao. Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića, koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se on pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere (film "Toma" i "Nečista krv"), žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio - rekao je Bjelogrlić, a na pitanje da li se vraća na Filmske susrete, odgovorio je: "Ako dobijem nagradu".

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Bjelogrlić tvrdi da je isprovociran od strane Gage Antonijevića

 

Glumčev advokat je rekao da kod Bjelogrlića nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance kako se spekulisalo, te da mu je nakon saslušanja ukinuta mera zadržavanja u pritvoru i da mu je odobreno da se u daljem postupku brani sa slobode. 

- U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbrane, tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanja - rekao je zamenik portparola Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

Antonijević i Bjelogrlić, nisu u dobrim odnosima već godinama. Naime, reditelj je glumca optužio da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja" na konkursu Filmskog centra Srbije, pa je objavio navodnu prepisku sa Bjelogrlićem, što je Bjela demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana. 

Republika

Foto: pink.rs

Pretučeni Gaga Antonijević

 

Producent Maksa Ćatović prokomentarisao je njihov odnos.

- Nisu nikad Bjela i Gaga bili bliski prijatelji. Sve je počelo kad je Antonijević bio član komisije Filmskog centra Srbije. Bjelin plan je bio da podele 100.000 evra kad njegov film prođe na konkursu. On je to negirao. Veštaci su utvrdili da je mejl poslat s njegovog računara, a ceo slučaj je pred tužilaštvom i dalje - objašnjava Ćatović i dodaje da cela ova situacija narušava ugled branše.

- Na Filmske susrete smo pozvani kao gosti gradonačelnice. U Nišu ćemo raditi našu novu seriju - rekao je Ćatović.

Predrag Gaga Antonijević nije krio iznenađenje povodom odluke suda o puštanju Bjelogrlića i navodi da neće odustati od privatne tužbe.

- Prvo je lansirao priču da sam ga provocirao ceo dan. Dokazi i izjave svih svedoka govore drugačije. Sad je promenio priču. Nije išao u toalet, nego pravo na mene. Reč je o velikoj kukavici, prevarantu, lažovu, korupcionašu i kriminalcu. Pokušava samo da dobije manju kaznu. Niš je moj rodni grad i normalno je da u njega dođem - poručio je reditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

25.08.2021 05:25

Sećamo se Bjele i Trifunovića još iz Sarajeva sa majicama.

Odgovori 24 7
Duksi

25.08.2021 14:02

@Zoran - Majicama sa slikama ratnih zločinaca nad Srbima.

Odgovori 11 2
Bulat

25.08.2021 08:03

Tukao ga na ustašoidni način. Nije pri sebi imao oružje inače bi ga upotrebio.

Odgovori 26 9
Vlada

25.08.2021 13:08

Dragan Bjelogrlić je velika kukavica, prevarant, lažov, korupcionaš i kriminalac.

Odgovori 11 2