ZLATA I PEJA U KLINČU ZBOG SNAJKE: Folkerka zabranila sinu da ulazi u aferu sa Rodićkom, voditelj oduševljen izborom, EVO ŠTA SE DEŠAVA U PORODICI!

Autor:

Zabava

25.08.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata i Peja u klinču, zbog sinovljevog izbora!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Peja smatra da će Zlata ipak podržati sina!

 

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića, u žiži interesovanja našao se zbog navodne romanse sa najstarijom sestrom Rodić,a nedavno se pisalo i da je pevačica navodno zabranila sinu da se udvara Nataši, jer je "starija i nije njegov kalibar".

Sada je Jovanov otac, voditelj Zoran Pejić Peja komentarisao pomenute navode i istakao da je oduševljen je idejom da mu snajka bude Nataša Rodić.

On je otkrio i da je od Natašine majke, Danijele Rodić dobio kilogram mesa sa posebnom porukom.

"Najiskrenije ću reći, mene niko od mojih roditelja nije pitao šta treba da mislim o ljubavnom izboru. Ne mešam se u to. Familija Rodić i mama njihova Danijela je prelepa žena i prava dama, a ujedno i veliki radnik. Dobio sam poklon od nje, poslala mi je kilogram mesa i uz to je prija je poručila: 'Nikad se ne zna možda postanemo prijatelji'. Navijam za svaku ljubav, ko god da se voli, Nataša je dobrodošla u naš dom. Nisam od onih očeva koji će da pametuje, da moj sin dođe i da kaže: 'Ja sam sa 20 godina starijom ženom“, uvek ću ga podržati", rekao je Peja.

"Ne verujem da bi Zlata imala nešto protiv Nataše i Rodića. Ona uvek podržava ljubav. I ona i ja smo imali mlađe i starije, tako da ne bi bilo pametno da bilo šta poručujemo našem sinu", istakao je, a prenosi Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading