ZLATA SINU BRANI DA SE VIĐA SA RODIĆKOM! Pevačica zapretila nasledniku: Kloni je se, nije tvoj kalibar!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zlata Petrović ne želi Rodićku za snajku jer smatra da ona nije njegov kalibar.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/instagram.com/ bojana_rodic

Sin Zlate i Peje bacio oko na Rodićku

 

Pevačica Zlata Petrović oštro se protivi tome da njen sin Jovan uplovi u vezu sa Natašom Rodić, jer smatra da oni nisu na istom nivou.

Pre godinu dana šuškalo se o vezi Zlatinog sina Jovana i Nataše Rodić, ali se tu ništa više od flerta nije desilo. Ipak, varnice među njima ponovo su proradile kada su se sreli na proslavi rođenja deteta Bojane Rodić i Mirka Šijana. Ipak, Zlata je rešila da tome stane na put i preseče u startu: 

–Zlata nema ništa protiv te devojke, naprotiv, smatra da su Rodići sve tri ćerke vaspitali i odgajili na najbolji mogući način i da bi svaka kuća poželela takve snajke. Ali ona je realna žena, svesna je da njen Jovan ne bi mogao da isprati Natašu. Prvo, ona je starija od njega devet godina, on ima tek 21, Zlata smatra da je dete i da se još nije iživeo! Nataša ima skoro 30 i verovatno traži ozbiljnog momka. Videlo se na proslavi kod Šijana da između njih ima simpatija i varnica, normalno je da se ona Jovanu dopala jer je lepa devojka – priča izvor Stara i dodaje:

 

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Sin Zlate i Peje bacio oko na Rodićku

 

Međutim, kako ne bi bilo nekih problemčića, Zlata je nakon proslave razgovarala sa Jovanom i objasnila mu zašto je protiv Nataše! ‘Bolje se drži devojčica tvojih godina, ti nisi još spreman za nešto ozbiljno, kloni se Nataše, ona je devojka zrela i ozbiljnija, niste isti svet, nije tvoj kalibar!’ Jovanu je to na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo, pa je samo rekao Zlati da ne zna zašto mu uopšte to priča. Inače, Zlata i Peja su ponosni na njega, jer nije problematičan i uveliko radi u jednoj sportskoj radnji kako bi imao džeparac za sebe -zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading