EMINA I ELMA OSULE PALJBU PO SADIKU I NJEGOVOM SKANDALOZNOM PONAŠANJU: Novi Pazar je sastavni deo Srbije, TU NEMA NIKAKVE POLEMIKE!

Autor:

Zabava

25.08.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina i Elma poludele zbog elementarnog neznanja Sadika Hasanovića!

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, V. Lukić, Youtube

Sadik opleo po Srbiji nakon svega, Elma i Emina stale u odbranu svoje zemlje!

 

Sadik Hasanović, finalista "Zvezda Granda" koji je pevao nacionalističke pesme, vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Elma izrevoltirana zbog Sadikovog ponašanja!

 

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović, naveo je Informer.

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Novopazarka, Emina Jahović sa ponosom uvek ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije, prenosi Blic.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Emina podržala Elmu!

 

- Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rekli su iz Emininog PR tima za Kurir.

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu.

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jedan je tata

25.08.2021 18:17

Nema veze sa geografijom decko je besan. Ali treba biti besan na one koji ga terali kao mali te pesme da peva pa sada zbog toga ispasta. Mogao je lovu da zgrne preko Granda i on je to shvatio koliko ga tata i Naser zeznuli i bacili na pod. Posle ovoga tesko da ce uspeti. Neka se zahvali tatici