SMRT SRPSKOG GLUMCA 20 GODINA OBAVIJENA MISTERIJOM! Izvukli su njegovog telo iz reke, a onda su počele sumnje...

Autor: Republika.rs

Zabava

13.08.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gumac Predrag Pepi Laković nastradao je davne 1997. godine na Tisi, kada su pronašli njegovo telo u reci. Međutim, ova tragedija već više od 20 godina obavijena je misterijom.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow ItPre

Predrag Pepi Laković

 

Predrag Pepi Laković bio je jedan od poznatijih filmskih i pozorišnih glumaca nekadašnje Jugoslavije. Do kraja sedamdesetih, Laković je odigrao više od 40 uloga u televizijskim projektima, ali filmova koje je snimio je moglo biti više.

Publici je prirastao za srce ulogom Koste Pavlovića u "Boljem životu". Mnogi smatraju da je ova uloga najpribližnija njegovom karakteru u stvarnom životu te da je zato tako maestralno odigrao.

Slobodno vreme provodio je na Tisi, tu je pronalazi svoj mir i inspiraciju za nove glumačke poduhvate. Upravo na toj istoj reci je i skončao 1997. godine. 

Jedno popodne je otišao na pecanje, a njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Iako se prvobitno sumnjalo na utapanje, nikada nisu utihnule priče da je legendardni glumac zapravo sebi oduzeo život. Ova misterija nadvijena je nad njegovom sudbinom već više od dve decenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading