KRAJ JEDNOG BOLJEG ŽIVOTA: Glumci se oprostili od BORISA KOMNENIĆA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti glumac Boris Komnenić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, u 15 časova. Komnenić je preminuo u nedelju, 7. marta izgubivši borbu sa teškom bolešću.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Sahranjen glumac Boris Komnenić

Mnogobrojni prijatelji i kolege, prisustvovali su danas sahrani Borisa Komnenića i tešili su njegovu bolom skrhanu ćerku Niku.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Boris Pingović i Aleksandar Srećković Kubura

Na sahranu su među prvima stigli glumci Slobodan Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Boris Pingović, Aleksandar Srećković Kubura i Voja Brajović, kao i Borisove koleginice Olga Odanović, Nela Mihajlović, Jelena Đokić i mnogi drugi.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Olga Odanović
RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Slobodan Boda Ninković i Dragan Petrović Pele

Borisa su na večni počinak ispratile i mlađe kolege Dragana Mićalović i Milutin Milošević.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Tužna... Dragana Mićalović
RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Milutin Milošević, glumac

Boris Komnenić rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji ona u seriji "Bolji život", kada je tumačio lik Saše Guze Popadića.

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Tajvanska kanasta", "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading