KARADŽIĆ NA SUĐENJU VELJINOM PAJTOSU: Tadić otkrio da je našao zamenu za TIJANU AJFON

Autor:

Hronika

11.03.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Milovanu Tadiću, radniku obezbeđenja kluba "Tilt“ optuženom da je u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo povrede od kojih je preminuo održano je danas posle vise od godinu dana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/E-stock/starsport
Veljko Belivu, Milovan Tadić, Tijana Ajfon

Sašlušanjem doktora Radovana Karadžića koji je sa svojom komisijom ispred Instituta za sudsku medicinu u Nišu obavio super veštačenje slučaja stiglo se do završnih reči. 

Veštak Karadžić izneo je zaključak da je Milovan Tadić naneo preminulom Vukiću uz niz lakih naneo i tešku telesnu povredu koja je posredno mogla  da bude uzrok smrtnog ishoda. 

Ovim super vestačenjem niška komisija je pobila veštačenje kolega iz Novog Sada u kojem je navedeno da je do preminuća Vukića moglo da dovede i neadekvatno lečenje . 

Optuženi Tadić je na početku suđenja obavestio sudiju Marinu Anđelković da je sada u novoj vanbračnoj zajednici , ali nije imenovao ko je na tom mestu zamenio starletu Tijanu Maksimović poznatiju kao Tijana Ajfon, nedavno osuđenu u Bosni i Hercegovini na godinu dana zatvora zbog navodjenja na prostituciju.

Inače, Tadić je do doveden iz specijalne pritvorske jedinice gde je u istražnom pritvoru kao deo trenutno najozlogloglašenije kriminalne grupe Veljka Belivuka, alijas Velje Nevolje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading