Juče si se ispilila: Evo kako je Leontina poželela dobrodošlicu Kiji Kockar!

Autor:

Zabava

22.10.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leontina Vukomanović, kao vrsni muzički poznavalac, dala je svoje mišljenje o novim koleginicama koje će joj se pridružiti u muzičkom takmičenju za decu. Kada su Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac u pitanju, ona je imala dosta toga da kaže.

RepublikaFoto: instagram.com/leontina012
Leontina Vukomanović

Ako će dolazak Kristine da poveća gledanost, ja nemam ništa protiv. Jer smo mi kao žiri bili prilično učmali i već navikli na te "sjajne interpetacije", pa ajde nešto novo da vidimo i - zjavila je Vukomanovićeva.

Leontina kaže da je upoznata sa tim da se u svetu u talent šou programima u žiriju nalaze i voditelji, glumci i ljudi iz drugih sfera: 

- Kada sam saznala da će Kristina biti u žiriju istog časa sam joj rekla: "Bravo mala, ti si se tek juče ispilila, sada idemo svi zajedno, udarnički, onako kako treba". Ona je dobila medijsku pažnju, ali to nije iskoristila kao mlaćenje prazne slame - bila je iskrena Leontina.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kija

Što se tiče Nataše Bekvalac, sa njom je Leonitna jedva čekala da sarađuje:

- Ona je moj prvi izbor, pre svega zato što je popularna i zato što je kao dete potekla na muzičkim takmičenjima. Ona je čak na jednom takmičenju kao dete učestovala, a ja sam joj žirirala - prisetila se Leontina.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera official
Nataša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

22.10.2018 21:05

Leontina pozelela dobrodoslicu novim koleginicama u ziriju. Bravo Leontina.

Odgovori 23 1
Mika

24.10.2018 12:40

Kija ima ogroman broj obozavalaca koji ce sada pratiti svaku emisiju Pink zvezdice. Pink zzvezdice se usmeravaju da budu zvezde estrade ili kulture a ne pevaljke. U tome ce im Kija sigurno pomoci savetima.

Odgovori 10 0
Boris

24.10.2018 12:47

Dece žele da budu zvezde a ne kafanske pevaljke.

Odgovori 10 0