SEVERINA SLAGALA SRPSKI SUD, a Igor prekršio zakonske mere!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.06.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić upada iz problema u problem, a čini se da to radi namerno. Ona je, naime, ponovo obmanula sud, ovoga puta srpski kada je na dan zakazanog ročišta sa Milanom Popovićem izbegla suočavanje pod izgovorom da ima poslobne obaveze, a potom objavila fotografiju s plaže.

Severina i Milan, imali su zakazano ročište 13. juna u višem sudu u Beogradu povodom naknade štete u jednom medijskom sporu, ali je pevačica izostala pod izgovorom da ima poslovne obaveze. Ispostavilo se da, ne samo, da nema poslovne obaveze, već je privatno boravila na ostrvu Krk i baš tada objavila fotografiju s plaže.

Osim nje, fotografije sa plaže postavljao je i njen suprug, Igor Kojić, te je jasno da njih dvoje uopšte nisu imali nameru da sakriju laž.

Ovo nije prvi put da Severina obmane sud, budući da je početkom godine, 1. februara izostala sa suđenje u procesu koji se vodi u Hrvarskoj sa Milanom Popovićem, kada je tražila odlaganje jer je, navodno, bila na putu. Kako bi bila uverljivija, ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ulazi u avion, međutim, paparaco ju je istog dana uslikao ispred njene zgrade u Zagrebu.

 

? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 1, 2018 at 4:15am PST

Pre toga, prošle godine 29. marta se nije pojavila na sudu u Zagrebu, gde je imala zakazano ročište sa Milanom Popovićem povodom zajedničkog roditeljstva nad sinom Aleksandrom. Hrvatska pevačica se nije pojavila na ročištu, a njen advokat objasnio je da joj je lekar preporučio mirovanje pošto je u drugom stanju. Međutim, paparaco hrvatskog lista “24sata” fotografisao ju je tada ispred penthausa od 300 kvadrata u Zagrebu, iz kojeg je izašla i sa suprugom Igorom Kojićem otišla na trening.

A zakonske mere ne poštuje ni Igor Kojić koji je, uprkos zabrani suda u Zagrebu ponovo objavio fotografiju na kojoj je maloletni sin Severine Kojić i Milana Popovića.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Izbegava suđenja s Popovićem... Severina i Milan

Milan Popović je tražio samostalno zastupanje svog maloletnog sina, što mu je sud i odobrio, čime je doneta i privremena mera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Fejsbuk i Instagram nalozima Igora Kojića, pošto je to protivno interesu deteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading