KOSJERINA SE OPARILA SAMO TAKO! Evo koliko je novca zaradila od koverti na venčanju! Od cifre ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

10.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su Dragana i njen izabranik insistirali u razgovorima sa gostima, kućni aparati i slične potrepštine im nisu bile potrebne jer su sve obezbedili na vreme, pa su tako koverte bile i te kako dobrodošle.

KOSJERINA SE OPARILA SAMO TAKO! Evo koliko je novca zaradila od koverti na venčanju! Od cifre ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka RTS Dragana Kosjerina zaklela se na večnu ljubav i vernost svom izabraniku Bojanu Perduvu u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Venčanje je obavio patrijarh Porfirije, a slike sa crkvenog venčanja brzo su obišle društvene mreže.

Ipak, kako se uveliko priča danima nakon venčanja, par je od poklona, odnosno koverti zaradio oko 150.000 evra! Naime, kako su Dragana i njen izabranik insistirali u razgovorima sa gostima, kućni aparati i slične potrepštine im nisu bile potrebne jer su sve obezbedili na vreme, pa su tako koverte bile i te kako dobrodošle. 

Foto: Manuele Mangiarotti/Profimedia

Dragana Kosjerina

 

Nakon crkvenog venčanja, Dragana i Bojan su organizovali građansko venčanje u jednom od poznatih beogradskih hotela. Oko 100 zvanica prisustvovalo je ovom svečanom događaju, koji je bio obogaćen emotivnim trenucima, a sve se brzo delilo na društvene mreže. 

Foto: RTS Printscreen

Dragana Kosjerina

 

Dragana je zablistala u venčanici koja je izrađena po meri i koja je koštala čak 5.000 evra. Venčanica je bila pripijena uz telo, ističući njenu figuru, sa golim leđima, golim ramenima i impresivnim šlepom. Posebno je zanimljivo što je voditeljka imala zahtev da venčanica bude jednostavna, a efektna, što je svakako i postignuto.

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina

 


Očigledno je da je ovaj dan bio posebno bitan za Dragana Kosjerinu i Bojana Perduva, a njihova ljubavna priča ostaje da inspiriše mnoge parove širom zemlje.

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina

 

Juče su se Dragana i Bojan venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a Dragana je zablistala u venčanici vrednoj 5.000 evra. Venčanica, pripijena uz telo, istakla je njen besprekoran izgled, a gola leđa, gola ramena i ogromni šlep dodatno su doprineli njenom glamuru. Posebno je zanimljivo što je voditeljka imala poseban zahtev da venčanica bude jednostavna, a efektna, te je izdvojila značajnu sumu novca kako bi izgledala savršeno za ovaj poseban dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading