PRVE FOTKE SA CRKVENOG VENČANJA DRAGANE KOSJERINE: Patrijarh Porfirije ih blagoslovio: Evo kako je sve izgledalo

Autor:

Zabava

09.06.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se prve fotografije Dragane Kosjerine sa crveknog venčanja!

PRVE FOTKE SA CRKVENOG VENČANJA DRAGANE KOSJERINE: Patrijarh Porfirije ih blagoslovio: Evo kako je sve izgledalo

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina, poznata voditeljka RTS, zaklela se na večnu ljubav i vernost svom izabraniku Bojanu Perduvu u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Venčanje je obavio patrijarh Porfirije, a slike sa crkvenog venčanja brzo su obišle društvene mreže.

Nakon crkvenog venčanja, Dragana i Bojan su organizovali građansko venčanje u jednom od poznatih beogradskih hotela. Oko 100 zvanica prisustvovalo je ovom svečanom događaju, koji je bio obogaćen emotivnim trenucima i raskošnom proslavom.

 


Dragana je zablistala u venčanici koja je izrađena po meri i koja je koštala čak 5.000 evra. Venčanica je bila pripijena uz telo, ističući njenu figuru, sa golim leđima, golim ramenima i impresivnim šlepom. Posebno je zanimljivo što je voditeljka imala zahtev da venčanica bude jednostavna, a efektna, što je svakako i postignuto.

Očigledno je da je ovaj dan bio posebno bitan za Dragana Kosjerinu i Bojana Perduva, a njihova ljubavna priča ostaje da inspiriše mnoge parove širom zemlje.

Juče su se Dragana i Bojan venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a Dragana je zablistala u venčanici vrednoj 5.000 evra. Venčanica, pripijena uz telo, istakla je njen besprekoran izgled, a gola leđa, gola ramena i ogromni šlep dodatno su doprineli njenom glamuru. Posebno je zanimljivo što je voditeljka imala poseban zahtev da venčanica bude jednostavna, a efektna, te je izdvojila značajnu sumu novca kako bi izgledala savršeno za ovaj poseban dan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading